| RyGoLeTa a întrebat:

Care va place cel mai mult:Samsung Galaxy s2, Samsung Galaxy Note, N8, N9, sau Motoluxe

Răspuns Câştigător
| TheQuestioner a răspuns:

Depinde de gusturi, eu una as alege Nokia N9 big grin, sincer toate par tentante, totusi, Galaxy note mi se pare cam mare, si cam greu sa il tii in buzunarul de la pantaloni fara sa fie observat si incurcat cu portofelul, si Motoluxe e bun dar acum am inteles ca Motorola nu mai exceleaza in domeniul baterie si ca tine f. putin, acum nu pot sa ma pronunt din punctul meu de vedere totul tine de noroc in prinivta baterie big grin N8-ul e telefonul de la care a derivat N9, daca as avea posibilitati as cumpara N9 ca arata aproape la fel ca si design si are mai multe aplicatii si au rezolvat mai multe probleme de soft. Eu una o sa imi achizitionez in curand un Nokia E7, ni se pare ok, nu am nici cine stie posibilitati si mi se pare destul de bun, display de 4 inch si tastatura full qwerty glisanta, dar asta nu are legatura cu subiectul. Deci in incheiere as alege un N9, de galaxy s2 nu prea stiu de caracteristici.

0 răspunsuri: