| ImiUrascViata a întrebat:

Care Windows XP este cel mai bun pentru jocuri? Daca ve-ti spune Gamer as dori si eu link pentru el big grin! Si scuze daca am facut piraterie zicand versiunea ( pe unele site-uri nu se accepta sa le zici numele, nu ma intrebati de ce laughing )!

Răspuns Câştigător
| laptopnews a răspuns:

Recomandam Windows 7! Vezi aici si de ce! http://laptopnews.ro/de-ce-microsoft-windows-7.html

| laptopnews a răspuns (pentru laptopnews):

Multumim pentru fundita! happy

11 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Cea mai simpla si cu cat mai putine programe preinstalate si cu cat mai putine programe care ruleaza in fundal.

| ImiUrascViata explică (pentru hunterpainting):

Stiu de aceea il prefer pe xp: ca e mai usor, mai mic si poate tine pasul cu windows 7 happy; pe mine ma intereseaza pentru jocuri oricum si la asta era bun pana sa apara jocurile pentru windows 7 doar sad ce pacat.

| timilian90 a răspuns:

Da este interzisa pirateria pe TPU.RO. In ipoteza unei actiuni pe cale legala, TPU.ro este obligat sa furnizeze IP-ul tau si restul datelor de identificare si informatiilor despre tine.

| ImiUrascViata explică (pentru timilian90):

Am zis doar ca stiu ca este xp modat de alti, nu ca eu l-am creat -.- ca din asta va intrebam daca stiti vreun site de unde sa-l iau ca e bun pentru jocuri tongue. Si nu mersi nu-mi place windows 7 prefer xp din asta intrebam ce versiune ar trebui sa caut xD

| timilian90 a răspuns (pentru ImiUrascViata):

Eu doar ti-am aprobat ca Pirateria e interzisa pe tpu.ro

| ImiUrascViata explică (pentru timilian90):

Ok

| Andreas757 a răspuns:

Windows 7 cel mai bun pentru APB Reloaded

| Andreas757 a răspuns:

Windows 7

| mihugabriel a răspuns:

Windows 7

| aradromania a răspuns:

Xp turbo cel mai bun.(timilian90 as fi curios daca tu ai windows cumparat ))).Asa ca lasa inteligenta pentru cei ce o au.)