Schimbă-ti numărul. Viruși nu pot intra în telefon prin intermediul vreunui SIM, ci doar printr-o aplicație din telefon care poate fi instalata în el fără știrea ta și fără să fie vizibilă printr-un icon. Dar printr-un hard reset scapi de orice problemă.
Citește:
3 moduri de a clona Numărul de telefon cu ușurință - drfone
global.drfone.biz
Despre cum poți spiona telefonul cuiva simplu si gratuit | https://cristianls.ro
Menționez ca salariata din magazin care mi-a întocmit contractul cu Orange a lucrat mult pe telefon atunci când l-am primit nou. Când am cerut să-mi schimbe cartela pentru ca vorbisem cu un expert Orange din București, la început a refuzat, dar fiindca i-am spus ca vorbisem cu Bucureștiul pana la urma a schimbat cartela dar nu a vrut sa mi-o dea mie sa o schimb si din nou ea a lucrat mult pe telefon pana mi l-a dat. Lucra pe telefon dar si pe calculatorul din fata sa. Nu putem avea încredere in nimeni. Biblia este adevărata. Toți fura, toți înșală, toți sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu.
Am abonament la Orange, si inca nu îmi expira pana in luna mai.
Pai poate ai fost tu sa schimbi cartela ca ai pierdut numar si ti-a blocat cealalta cartela daca asta intelegi prin clonare sau de unde stii ca is 2 cartele?
Varul meu mi-a adus primul calculator in 2005. Fiindcă in vecini aveam doua familii mixte de romani+rromi, el a fost cu ideea sa- mi supraveghez casa. Am fost de acord, a instalat WI-Fi - CLICKNET- 262161 si când a terminat mi-a spus ca nu a reușit, in schimb el știe tot ce e in casa mea. Fiind hacker are multi bani, si este genul lui Dragnea. Când eu m-am dus la magazinul Orange pentru a-mi face abonament, eu am stat la rand la una din salariate, dar aceasta mi-a spus sa merg la colega ei. Este adevărat ca eu am mai cumpărat de la ele cartele Preplatite, dar nu m-am gândit ca si alea au fost clonate pentru ca nu auzisem de clonare pana acum.Probleme am avut si atunci, dar telefonul respectiv nu il mai folosesc, am făcut abonament cu telefon cu tot, plătit in rate.
Când ma conectez la internet prin "conexiune de date" alaturi este un triunghi care arata daca am semnal si apare in stânga triunghiului litera H+ sau G3, iar in partea dreapta apar doua puncte mici care indica cred eu rețeaua wi-fi. Când acele doua puncte din dreapta dispar, mi se blochează telefonul si nu mai pot face nimic. Trebuie sa ma deconectez de la internet si sa ma conectez din nou. Dar se repeta de câteva zeci de ori dintr-o ora, asa încât eu nu fac mai nimic decât daca pot sa postez 2-3 răspunsuri in acea ora,+ ca mi se descărca bateria văzând cu ochii.
De asemenea, îmi pune radio online, apare iconiță sus la ecran, si nu am cum sa ma scap de el, si acesta consuma cel mai mult din baterie, verific consumul defalcat pe aplicații.
Am doua sisteme Android:
Unul se numește "sistemul Android"
Celalalt se numeste " sistemul de operare Android".
Sistemul Android consuma mai putina baterie si afișează toate procesele care au loc. Si transfera puține date.
Sistemul de operare Android consuma mai multa baterie si se ocupa numai cu transferul de date enorm de multe, de ordinul miilor.
Îmi descărca aplicații ca de exemplu: update log; fotodownload; si altele pe care nu le pot dezinstala ca nu mi se permite si trebuie sa il resetez de fiecare data.
Îmi apare mereu o fereastra in timp ce scriu prin care ma întreabă daca doresc ca tastatura sa aiba acces la aparatul foto si nu am cum sa ma scap de ea dau clic pe respinge, dar in momentul acela deja se descărca aplicații pe care le găsesc la "stocare si USB" cu data si ora aceea de descărcare. Si când folosesc aparatul foto se descărca aplicații care tot la stocare si USB le găsesc.
Atunci când scriu un mesaj sau un mail, el îmi adaugă cuvinte care eu nu le scriu si nici nu au vreo legătură cu subiectul. De câteva ori trebuie sa recitesc ceea ce scriu ca sa il corectez.Tot așa pățesc si pe TPU. Uneori macar ca verific tot mai scăpa cate un cuvânt.
Îmi întrerupe internetul macar ca am semnal bun, si îmi apare scris ca " s-a detectat o schimbare a rețelei". Si durează pana când ma pot conecta din nou la internet.
Telefonul in spate in dreptul bateriei se încălzește de ma arde la mana. Si inca multe altele.
Cauta optiunea la setari : "Resetare din fabrica" Insa ai grija ca resetarea va sterge toate datele din telefon probabil si numerele de telefon salvate.
Cand scrii mesaje si iti baga alte cuvine :uita-te ca "auto-completarea" (auto-fill)sa fie Oprita, adica este o setare care face cand scrii primele litere dintr-un cuvant sa bage automat ca recomandare un cuvant intreg (pe principiul ca poate cuvintul respectiv vrei sa scrii., insa de regula optinuea face numai probleme)
Restul problemelor is probabil din motiv ca telefonul e mai rau.
Eu îmi resetez telefonul aproape zilnic la setatile din fabrica. De ce imi apare dupa fiecare resetare o iconiță care ma informează ca s-a introdus o cartela noua, si daca vreau sa import contactele de pe ea. Odată am importat contactele si mi s-au introdus 4 contacte noi, aceleași care le am si pe cartela telefonului meu numai de o culoare mai stearsa.
Citește : pe global.drfone.biz. " 3 moduri de a clona Numărul de telefon cu ușurință " si vei vedea ca eu sunt in situația a doua: clonarea cartelei SIM.
Nu au trecut bine sărbătorile, ca a și început efectul paranoic la vinului consumat în exces.
Eu sunt creștină care nu beau vin si nici nu respect sărbători decât doar ziua de Sabat. Daca ești atât de sigur ca ce spun eu este de domeniul paranormalului, explica- mi mie de ce atunci când îmi resetez telefonul de fiecare data când deblochez cartela SIM, îmi apare mai i intâi mențiunea ca cartela SIM a fost deblocata, după care apare o alta mențiune cum ca cartela SIM este blocata sa aștept... După uneori minute dispare acea mențiune dar apare ca s-a introdus o noua cartela SIM. Am citit in urma cu câteva zile despre clonarea telefonului, si se poate face si prin cartela SIM.