| Anonimul151 a întrebat:

Cât ar putea costa crearea unui joc, nu atât de complex, ci de dificultate ușoară-medie. Iar apoi urcarea acestuia ( a jocului ) pe magazin play.

Bineînțeles, jocul să fie făcut de o firma/persoană specializată în crearea de jocuri.

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Da-mi un exemplu de joc de dificultate usoara-medie ca poate fiecare intelege diferit si se gandeste la un grad de dificultate diferit. Doar ca sa inteleg, tu practic vrei ca cineva sa creeze jocul pentru tine, tu sa iti asumi drepturile de autor si sa platesti doar costurile de realizare si taxele percepute de magazin play?

| Anonimul151 explică (pentru siriusblack98):

Sincer nu știu, dar aș vrea ceva chiar și de tip simulator. Chiar dacă e puțin mai complex... Pe parcurs se poate dezvolta din ce în ce mai mult prin update-uri.

M am gândit și la un joc cu autocare, avioane. Ceva de genul asta. De tip simulator... Sau un fel de taxi simulator. ( am zis doar niște exemple ).

Da, aș vrea să plătesc pe cineva, ori o persoană care se ocupa așa ceva ( de ex de pe fiverr ), ori o firmă specializata în așa ceva din România.

Și da, sa plătesc costurile de realizare, taxele percepute de magazin play și să îmi asum drepturile de autor...

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimul151):

O sa iesi in pierdere din start. Nu scoti nici 20% din cat o sa te coste. 19 din 20 de jocuri si aplicatii de pe magazin play nu isi scot nici macar investitia, ele fiind create de oameni care vor sa studieze piata, sa invete, sa experimenteze, sa se perfectioneze ca sa poata face un joc/aplicatie care intr-adevar sa le aduca bani. Treaba este ca pe acesti oameni nu-i costa decat propriul lor timp si taxele catre magazin play. Asa o persoana ti-ar lua cat nu face un astfel de joc. De firme nici nu mai vorbim, acolo o sa te coste de inca 20 ori cel putin cat ti-ar cere un student la IT. Iar pe langa toate astea, daca nu bagi bani si in marketing ca sa iti faci reclama, chiar ca nu scoti nici 10 dolari in 2 ani.