| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Cat consuma acel beculet mic de la televizor? Verisoara mea trage tot timpul tv-ul din priza iar cand o intreb de ce... spune ca a citit nu stiu unde ca, consuma multhee heelaughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acel ''beculet'' consuma numai 75 de miliamperi, insa nu acela este cel ce consuma, ci sursa televizorului. dar nu te nelinisti, consumul este atat de mic, incat nici nu sesizeaza contoarul. oricum, este bine sa-l scoata din priza, daca cumva vor fi socuri de curent sa nu se arda sursa.

8 răspunsuri:
| hashe86 a răspuns:

Consuma, nu exagerat de mult dar de ce sa nu afcem economie acolo unde putem. poti sa i urmezi si tu sfatul ei! e unul foarte bun! bravo ei!

| sharky88 a răspuns:

Eu zic sa scoata si bateriile de la telecomanda, k si ala are un led

| spiritul a răspuns:

Tu nu ai auzit de LED? consuma intr-un an cat stai tu o ora pe calculator. merita?

| r3fr3sh a răspuns:

laughing consuma mult laughing

| nelyjoly a răspuns:

Daca vrei sa faci intr-adevar economie la energia electrica nu mai folosi niciodata TV-ul. E tare faza asta cu ledu de la TV.

| adeana a răspuns:

Orice aparat, chiar si in stand-by consuma curent. Poti sa stingi toate aparatele atunci cand nu le folosesti pentru ca ii vei lungi perioada de viata si te va scuti de vreo 1000 kwh/an si esti si tu mai "ecologica" happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu consuma mult ca e un simplu led

| alonet a răspuns:

Am acest link pe care sa il dai verisoarei tale :
http://www.evz.ro/......85503.html

deci consuma max 2w pe ora... atata consuma si un incarcator de ala subtire daca il lasi in priza peste noapte