Costa... de pe la 40-50 lei... pana la cat vrei sa te intinzi... Se cheama acumulatori... Si... de obicei aparatele foto folosesc baterii R6/AA (sunt denumiri echivalente)... O sa le recunosti ca arata exact ca bateriile... doar ca tin mai mult decat o baterie...
Te uiti sa aiba mai multi mAh pe ele... peste 2000. si poti sa iei set cu incarcator cu tot. Si acolo tb sa fii atent, unele incarca mai greu, chiar si o zi
Acumulatorii sunt intre 50 - 100 ron 4 -6 bucati + incarcator si gasesti in orice magazin care tine aparate foto si in supermarketuri. Depinde de aparatul foto tipul de baterie. Majoritatea aparatelor folosesc totusi baterii R6/ AA. Iti recomand Acumulatori de 2500 mAh. si cel mai bine sa iei pachet cu 6 si incarcator daca aparatul tau merge cu 2 baterii. Asa o sa ai si rezerve incarcate la tine cand pleci pe undeva si vrei sa faci mai multe poze
Mersi mult mi-ati fost de mare ajutor.in general aparatele foto nu se vand impreuna cu acumulatori si incarcator.al meu folosind baterii R6 tot acest tip de baterii trebuie sa cumpar(reincarcabile?)am vazut ca incarcatorul este un aparat mic care se pune in priza si in el bateriile dupa care bateriile vin puse in telefon? cred ca asa este! am vrut sa intreb cu cun card de 2 gb cam cate poze faci?
Elyy_1224 întreabă: