Costa in jur de 2000 de lei (doua camere, baie, bucatarie, hol). Vecinii mei si-au schimbat de curand instalatia electrica, insemnand ca a fost instalat un tablou electric nou iar conductorii din aluminiu au fost inlocuiti cu conductori din cupru.
Instalatia electrica la un apartament cu doua camere daca se inlocuieste costa in jur de 30.40 de milioane lei.Si acum ai doua variante; sa o faci prin intermediul unei societati sau cum se spune in particular[la negru]. Cu oricine ati face-o va recomand sa puneti cablu de ''cupru'', nu veti avea probleme niciodata cu instalatia electrica.Am pus pretul de mai sus in cazul in care o faceti cu o firma. Dar daca o faceti in particular si cumparati dumneavoastra conductorii electrici poate sa va coste mult mai putin, pentru ca aveti posibilitatea sa negociati lucrarea.
În situatia data sigur te va costa foarte putin, pentru un calcul cum poti sa-l platesti calculeaza cam cate ore a lucrat efectiv, si ce materiale a adus de la el.Estimeaza cam cu cat poti sa-l platesti pe ora ca stii tu prieten, prieten, dar branza e pe bani, asa zice un proverb romanesc.
Hm, pai deja am pus cabluri de cupru, persoana e coleg cu tatal meu si vine si maine sa inlocuiasca tabloul, el zice ca nu are pretentii materiale. I-am dat totusi omului pentru inceput ceva si bani pentru tablou, si am vb cu ai mei sa-i mai dau, dar nu aveam idee cat. Woaaa asa mult se ia?
Eu cunosc o firma care iti ia mult mai putin pe instalatia electrica le poti trimite o cerere de oferta. www.instalatii-unic.com
Www.sidanno.ro - manopera instalatii electrice, pret instalatii electrice, cat costa instalatie electrica.
Am un tablou vechi de schimbat cu 41 sigurante, cat ar trebui sa ii iau find in swedia. Multumesc
anonim_4396 întreabă: