| WtfShadow a întrebat:

Cat costa un laptop cu placa video 3GB AMD Radeon HD 7870, AMD Six-core CPU, cu 5G ram?

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Ce vrei tu se numeste simplu desktop, nu laptop.

| andyeyes99 a răspuns:

Sa stii ca ramii nu sunt cea mai importanta componenta a placii video, la ora actuala iti ajunge 1 gb de ram la placa video dar sa aiba ddr5 si niste fecvente ceva mai mari ale gpu-ului.Procesoarele amd de pe laptop nu sunt prea stralucite cel mai bine Intel si nu stiu cum ai ajuns sa zici de six-core cand pe un laptop maxim am vazut quad-core.Te-as indruma catre un i3 sau i5. 5 gb ram ciudat majoritatea vin cu memorii cu cifre pare care se dubleaza mereu, adica 2gb, 4gb, 8 gb, 16 gb.4 iti vor fi de ajuns. O astfel de configuratie te ajunge cam de la 20 mil in sus. Si eu tot 20 am dat pe al meu si este un Acer 5742G din 2011 cu I3 de 2.53 ghz un Gt 540 M, 4 gb Ram ddr3 1066 mhz si un hdd 500gb.(Nu a fost joc care sa nu-l ruleze decent )Sper ca te-am ajutat.

Răspuns utilizator avertizat
| WtfShadow explică (pentru andyeyes99):

M-ai ajutat, am fost azi in Altex si tot la un Acer m-am uitat cu i3, mersi mult!

Răspuns utilizator avertizat
| heldeN a răspuns:

Ceea ce vrei tu, practic nu exista. sau exista, dar se numeste desktop nu laptop

| BpBycaBestEVer a răspuns:

Nici mie nu imi vine sa cred ca ar exista asa ceva.5 gb ram...