| Adrian4123 a întrebat:

Cat costa un PC care sa ruleze Crysis 3 la grafica MAXIMA? Am ramas masca cand am vazut gameplay-urile de pe youtube la 2560x1600, nici macar 1080p.

6 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Pai uita-te pe eMAG la pc-uri intre 1000-1500 ron la desktopul serioux force v3 care costa 14 milioane. Singura problema ar fi ca nu are placa video dedicata, ruleaza cu chipul grafic din procesor. Chiar si asa poti juca crysis 3 pe el pe rezolutia de 2560/1600 dar cu toate setarile la low. Daca ii mai bagi si o placa video de maxim 5 milioane pe el, vei rula orice joc la setarile maxime. Sper ca te-am ajutat happy

| sltlp a răspuns (pentru Jipa95):

Vorbesti aiurea. Cu pc e 1500 lei gata asablat abia rulezi la low cu o rezolutie de nimic crysis 3. Iar tu vezi deja rezolutia aia cu integrata. Nu stiu la ce ai mai raspuns. Mai bine nu pierdeai vremea sa scrii niste tampenii.

| Jipa95 a răspuns (pentru sltlp):

Daca nu sti despre ce pc vorbesc, nu te mai baga ca musca in lapte happy. Un prieten de-al meu are acel pc de la eMAG si iti spun sincer ca ruleaza crysis 3 pe acel chip pe medium cu o rezolutie de 1280x600. Daca ai mai baga vreo 4 milioane intr-o placa video didicata, nu vad de ce sa nu ruleze tot pw ultra

| Stefxn a răspuns:

Depinde destul de mult. Pentru 2560x1600 care e o rezolutie foarte mare pentru monitoare de 27 inch ai nevoie de un sistem destul de performant undeva pe la 5000 lei. Pentru 1920x1080(full hd) pe un monitor de 21-24 inch undeva la 3000 de lei il poti juca destul de bine la setari ultra da AA(antialising) scade destul de mult fpsurile si trebuie setat la mai mic. Undeva la 3500 lei poti juca Crysis 3 la maxim pe full HD la un PC facut din piese bineinteles ca gata facut poate sa coste si 7000 de lei...

| tacea112 a răspuns:

Uite aici un pc care ruleaza toate toate jocurile ultra! http://www.emag.ro/......DXF5JBBBM/