| Bogdan549 a întrebat:

Cat de bun este un Wii U (fiind o consola de buget)? merita sa achizitionez unul ca fiind prima mea consola de jocuri? Se poate sa piratez jocuri sau sa-l modez? Daca nu merita ce mi-ati recomanda cam in banii sai (adica 900 RON fiind varianta de 8GB) si sa fie si portabil.

Răspuns Câştigător
| smartlollipop a răspuns:

Wii U este o consola foarte buna, pentru ca prin controllerul cu touch screen cu senzori poti fi chiar in joc, uita-te pe internet la videoclipuri despre el daca nu stii inca ce face si la ce este bun. Eu am avut ca prima consola de jocuri un Nintendo Wii clasic si mi-a placut mult. Depinde si de preferintele tale, deoarece nu poti juca pe Wii ce ai juca pe un PS sau Xbox, dar Wii U are controllerul acela cu touch screen care face jocul mai interesant, despre care am spus mai sus. Intereseaza-te putin despre functiile acestuia si daca intr-adevar il vrei, ia-l. Ca sa piratezi jocuri trebuie sa il si modezi, si se poate, insa nu ti-as recomanda pentru ca nu este corect si nici. legal, cred.
Iti poti lua de 900 de lei tot o consola Nintendo, insa portabila, si anume o consola DS. Cred ca poti sa iti iei de 900 de lei o consola DSi XL sau un 3DS. Cauta-le, cauta ce jocuri ai putea cumpara, functii, si vezi care te convinge.
Bafta!

| Bogdan549 explică (pentru smartlollipop):

@smartlollipop care din cele trei modele merita mai mult?

| smartlollipop a răspuns (pentru Bogdan549):

Depinde de ce experienta cauti tu. Vezi cam ce jocuri se adapteaza la toate trei. 3DS este o consola cu 3D fara ochelari, iar DSi XL este marisor si are senzori de miscare (si 3DS-ul are senzori, totusi happy ).
Nu iti pot spune care merita mai mult, e dupa tine si parerea ta. happy
Wii U mi se pare o chestie inedita, un inceput pentru consolele de realitate augmentata, dar si celelalte doua sunt foarte bune, desi foarte asemanatoare si as zice ca aceea mai ieftina e mai buna.

| smartlollipop a răspuns (pentru Bogdan549):

Si PS Vita este foarte bun, si se incadreaza la fix in bugetul dat. Tine cont si de el, dar si de preturile jocurilor pentru ca la un moment dat te plictisesti de cele pe care le ai si acesta poate fi un criteriu bun.

@smartlolipop am sa iau in considerare ce ai zis si ce au zis si ceilalti si am sa aleg cea mai buna varianta

Ps vita are si jocuri putine.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iate dupa cel de mai sus si o sa regreti!

Iti recoamand un Xbox 360 de 500 gb si il modezi la un baiat care se pricepe...e perfect legal.

Nu doar jocurile vor rula mai bine pe Xbox dar si interfata grafica va fi mult mai buna!

Crezi ca daca cele de la wii erau bune nu se vindeau?

Au scazut extrem de mult vanzarile pentru ca e foarte proasta consola si foarte putine jocuri disponibile!

Asa ca daca ai cumparat-o deja arunc-o la gunoi pentru ca te vor lasa nervii.

Uite si link.

http://www.altex.ro/consola-microsoft-xbox-360-500gb

Bafta

| Bogdan549 explică (pentru anonim_4396):

@TabFury am vazut ca pe Wii U merg o mare parte din jocurile pe care le joc pe PC si care imi doresc sa le joc si grafica e aproximativ aceeasi de aceea nu ma intereseaza grafica (exemplu de joc ca grafica: https://www.youtube.com/watch?v=oqOky7emsh8) si ambele sunt console si se misca destul de bine. Dar am sa iau in considerare si raspunsul tau.

| smartlollipop a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu ai incercat unul niciodata, nu ai de unde sa stii. happy Eu una le cunosc indeajuns de bine, dar e la latitudinea lui daca o cumpara sau nu.
Uneori, nu numarul de vanzari conteaza, si avand in vedere ca a dat un buget si vrea parere despre o anumita consola. Nu l-am implorat sa o ia si nici nu i-am spus ca e cea mai buna. Nu era nevoie sa spui ca va regreta din cauza mea.
O seara placuta!

@smartlolipop apropo nu lua in considerare ca TabFury a zis ca voi regreta ca si eu m-am interesat putin de Wii U.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze nu am vazut ca ai zis portabil...

http://www.altex.ro/......-mega-pack

asta e cea mai buna alegere

| Loker a răspuns:

Propun un Play Station 3, este foarte bun, si nu degeaba este in topul preferintelor.

| Bogdan549 explică (pentru Loker):

@Rivall Playstation 3 stiu cum e si cum se misca ppt ca am fost la un prieten si am jucat GTA 5.