Nu generaliza. Nu poti pune toate telefoanele LG "in aceeasi oala".
Cand cumperi un telefon verifica si durata in regim de asteptare(stand-by) durata convorbire si capacitate baterie. Toate trebuie sa aiba valori cat mai mari.
In prezent folosesc un telefon LG cu touchscreen si sunt multumit de el.Ai dreptate la baterie(doar partial)ca la un model de LG pe care l-am avut mai demult, deodata(de la un an de folosinta) intr-o zi se termina bateria. LG, dupa parerea mea e o marca buna, nu pot sa spun ca e excelent, dar nici proasta.
Lg sunt cele mai slabe. Am avut 3 telfoane LG. si e adevarat. Bateria nu tine nici macar o zi.
Incearca Nokia (sunt cele mai bune ) sau Samsung
Salut. Iti spun eu, sunt praf. Am si eu un LG GT405 din vara anului trecut, si dupa o saptamana de la data de la care l-am luat mi l-au dus in Bucuresti 4 zile, ca deja nu mai functiona normal. Si dupa vreo 2 luni, din nou, nu mai mergea touchscreen-ul deloc. Puteam doar sa deblochez telefonul si sa fac poze. Si sa schimb volumul. E varza rau firma asta. Nu are nici o legatura cu telefoanele.
Te sfatuiesc sa nu iti iei LG, oricum, barfa. Pa, pa.
Eu am un LG si bateria ma tine cam o saptamana daca nu il folosesc, si daca il butonez mereu ma tine o zi
Sunt chiar naspalitike nu-ti lua! Mai bine ia-ti un Nokia 7230 iii chiar super si nici nu ii chiar asa de scump
anonim_4396 întreabă:
Andreea077 întreabă: