Cred ca de doua ori pe an ar trebui sa fie suficient (minim)
In special se curata ventilatorul. Il desfaci usor si cu un aer comprimat, ceva de suflat praful sau o periuta, poti curata praful de acolo.
Vezi sa nu il strici.
Eu care îl curat din 2 în 2 luni: wtf
N-ai ce face...
Este bine din 2 în 2 luni.
Eu folosesc aspiratorul și o pensulă mică, rotundă.
Există și spray-uri cu aer comprimat special pentru PC.
Prea des nu inseama ca e si bine, dar nici de daunat nu dauneaza in vreun fel.
Te-am văzut de mai multe ori pe TPU, mereu comentezi și ești Gică Contra cu ceilalți, chiar dacă știi că nu ai dreptate. Serios?
Da,dar ii dau dreptate lui sierra1 de data asta pentru ca sa faci aceasta operatiune de 2 ori pe luna cand altii o fac la cateva luni este un fel de obsesiv pentru praf care si asa intr-o luna nu se va aduna mare lucru decat daca ai o carcasa pe jumatate decapotata.
"Te-am văzut de mai multe ori pe TPU" - ooo ce ochi de șoim!
"mereu comentezi" - de ce să te aplaud că-ți ștergi praful in pc bilunar? E inutil
Prost să fii, minte să ai.
Am zis clar "DIN 2 ÎN 2 LUNI" iar tu exagerezi și mă iei pe mine cu "de două ori pe lună" jalnic.
Eu cel puțin o fac o data la 2 sau 3 luni, mai ales la placa video deoarece se depune mult praf pe ventilatoarele ei și cum sta multe ore la randat, se încinge.
Fiecare cu ce face la pc. Pentru cei care îl folosesc la lucruri simple, acolo da, nu vad de ce l-ai curata la intervalul ala de timp. Dar când faci randare grafica, design sau gaming, atunci cam asa este recomandat. 2-6 luni.
"Nemessys :... oferid răspunsuri tâmpite"
bade, ia uită-te la mizeria din chenar portocaliu, așa-i că-ți vine să vomiți (n-o s-o faci că-i semnată de tine)
https://www.tpu.ro/......ne-precum/
L-ai enervat când i-ai spus asta și i- ai dat motiv sa se ia de tine . Cum îți permiți nesimțitule sa îți cureți pc ul de praf o data la 2 luni? NU AI VIATA!
Nu o mai fa ca uite cât de tare îl enervează asta. Vezi ca nu o sa mai doarmă nici la noapte din cauza asta.
" StefanE2019: prost să fii..."
fă-o geniule, de cinci ori pe zi, tot de căte ori o iei in mână (pe stația de lucru, desigur)
Lofot întreabă: