| wpoieoit a întrebat:

Cat de repede se consuma internetul pe mobil? Adica sa zicem cat timp stai pe net pe mobil pana se consuma 10 MB de exemplu? Am gasit undeva ca aproximativ 2 ore de stat pe net iti mananca 20 de MB.Asa este?

Răspuns Câştigător
| kiddoeraxus a răspuns:

Depinde de site-urile pe care umblii. Daca un site are multe poze de exemplu facebook o sa iti "manance" mai multi mega decat google. Nu conteaza cat stai, ca poti sa intri pe google, s-a incarcat, si apoi poti sa stai cat te tine bateria fiindca mega aia au scazut doar cand s-a incarcat site-ul. Daca intri pe facebook si te uiti la o poza apoi la alta si la alta o sa iti manance mega pentru fiecare poza incarcata, iar daca te uiti la o poza apoi nu mai faci nimic nu-ti mai ia din mb. Sper ca m-am facut inteles si scuze pentru repetitii.

5 răspunsuri:
| razeer a răspuns:

Depinde.eu am iphone si daca stau 1ora pe mes imi ia cam 12 Mb cam asa depinde si cat vorbesti daca esti pe mes si daca navighezi numa atunci in jur de 10. (daca te rog uitate si la intrebarile puse de mine si da-mi un raspuns, mersi anticipa)Sper ca te-am ajutat

Răspuns utilizator avertizat
| trolololo a răspuns:

Instalează Opera Mini și o sa consume infim. In plus e mai rapid decât un browser obișnuit.

| monstrulet a răspuns:

Daca te uiti la filme pe youtube, consumi 20MB la un filmulet de 2-4 minute.