E foarte sensibil. Eu am spart două pînă acum, dar mi-am cumpărat 10, tocmai pentru cazuri din astea. Am şi un Nokia, l-am scăpat de 7 ori pe jos pînă acum şi nu a păţit nimic.
Depinde cat de inalta este masa de pe care acesta cade... si daca, caderea acestuia este pe o suprafata dura: gresie, parchet. In principiu da, este destul de sensibil si trebuie ferit de socuri.
ipodul e un dispozitiv destul de compact in privinta pieselor din interior.gandeste-te ce se intampla daca scapi un telefon mobil pe jos.de cele mai multe ori nu se strica. avand in vedere ca ipodul e mult mai rezistent decat un telefon iti dai seama ca nu e nimic grav daca il scapi pe jos. al meu a luat o gramada de trante, dar in afara catorva zgarieturi nu a patit nimic.
Daca il scapi pe gresie, cel mai sigur se sparge. Daca il scapi pe covor, poate scapa. Dar e destul de sensibil.
E, intr-adevar, sensibil. Dar poti sa-i cumperi o husa din piele sau silicon, ca sa-l protejezi. Uite aici: http://store.apple.ro/......PageByName
Depinde de la ce distanta il scapi. Dar trebuie sa ai foarte mare grija cu el, ca telefon. Si, daca se sparge ecranul, te costa foarte mult sa-l inlocuiesti.