| RapidFC a întrebat:

Cat dureaza sa se instaleze Adobe Illustrator CS6? Vreau sa-l instalez dar se misca foarte rar dupa care nu se mai misca deloc.

Răspuns Câştigător
| DjLau a răspuns:

Salut!

În primul rând instalarea depinde foarte mult de resursele pe care le are sistemul pe care instalezi acel program.

Dacă ai o configurație bună, din punct de vedere al performanței, nu ar trebui să aștepți așa de mult cum ți s-a mai răspuns.

Totuși, ne-ar fi fost de real folos să ne precizezi și ce configurație ai pe pc-ul / laptop-ul pe care instalezi, ca să știm ce să-ți recomandăm.

Pentru a te ajuta, fac mențiunea că resursele minime pentru ca Adobe Illustrator CS6 să-ți funcționeze sunt următoarele:

Procesor Intel Pentium 4 sau AMD Athlon 64
Sistem de operare Microsoft Windows XP cu Service Pack 3 sau Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8
1GB de RAM (3GB recomandat) pentru 32 bit; 2GB de RAM (8GB recomandat) pentru 64 bit
2GB de spaţiu liber pe hard-disk pentru instalare. În timpul instalării este necesar un volum suplimentar de memorie (nu poate fi instalat pe medii de stocare de tip flash)
Rezoluţie 1, 024x768 (recomandat 1, 280x800) cu video card 16-bit
OpenGL 2.0
Unitate DVD-ROM

3 răspunsuri:
| buffa a răspuns:

Salut
asa si trebuie sa se instaleze! la mine deexemplu in 6 ore sa instalat. de la ora 13:20 cind am venit de la scoala pina la 6-7 seara.
nu te speria. ea greu se instaleaza

| RapidFC explică (pentru DjLau):

Cred ca asta ar fi problema.PC-ul meu nu e prea...performant.Multumesc mult tuturor!

| ValentinCN a răspuns:

Ori e o problema la calculatorul tau (ce sistemul si windows-ul tau), ori programa are ceva.
Cel mai probabil este prima varianta.
Apropo aici http://lectii-photoshop.com/despre-illustrator-free-images-sau-imagine/ vei afla informatii utile despre illustrator