| isidora a întrebat:

Cat o sa fiu taxata daca o sa ma conectez la internet direct de la cablul de telefon? va rog sa ma ajutati cu o informatie daca stie cineva, multumesc.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a te conecta la internet prin telefon iti trebuie un abaonament la Romtelecom(sau furnizorul tau de telefonie fixa), eu asa am. Cel putin la Romtelecom sunt 3 tipuri de abonamente, cu preturi diferite. Poti intra pe site-ul lor si sa vezi exact caracteristicile si preturile pentru fiecare tip, eu am Clicknet Power si platesc cca 40 de lei lunar(este in functie de cursul euro), sunt foarte multumit. Numai bine!

| mikkhhell a răspuns:

Nu o sa te poti conecta, deoarece pe cablul telefonic nu exista semnal pentru internet, daca la acel numar nu exista vreo oferta de internet, si in plus pentru conectare la internet trebuie sa detii si un modem de conectare la internet pe frecventa acelui operator de telefonie la care exista abonamentul.

| Flash a răspuns:

Destul de mult, nu mai stiu tarifele, dar din cate imi aduc aminte era 9 centi pe minut (dial-up), mai bine suni la ei si intrebi.