| 1Mihai1 a întrebat:

Cat timp pot sa-mi tin laptopul deschis continuu?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu il mai inchide. unde e problema?

| Azµre a răspuns:

Cât vrei până se arde.
Eu merg pe un laptop din 2007 și merge zilnic non stop.

| LolaLollita a răspuns:

Cat te tine baterie. Sau daca il tii in priza, cat timp vrei tu (in acest caz sugerez sa-i scoti bateria).

| Azµre a răspuns (pentru LolaLollita):

O prostie să nu scoată bateria!
1) Bateria este și o protecție la supraalimentare.
2) Se va duce bateria în timp.

| LolaLollita a răspuns (pentru Azµre):

Scuze, chiar nu am stiuthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti sa-l tii cat vrei, daca vrei sa arunci pe geam cu banii.Maxim o zi, nu vad care e rostul sa tii un laptop aprins atat timp.
1.O sa ti se arda mai devreme sau mai tarziu, au racire de proasta calitate, oricate pad-coolere o sa iei.
2.consumul curentului aiurea
3.s-ar putea sa ti se duca si bateria
4.nu e greu sa faci doua cilckuri si sa-i dai shut down.

| Seby80 a răspuns (pentru anonim_4396):

Băiatule. Eu am un HP Pavilion dv5 de 4 ani, il tin si cate 3 saptamani deschis 24/24 și nu are nimic iar răcirea este varză, și uite că nu dă semne de UZ. Așa că nu spune chestii la care nu te pricepi. Dacă se referea omul la baterie, gaseste detalii pe site-ul producatorului iar despre curent, e treaba lui, poate nu are nevoie de Shut Down pentru un proces de lungă durată.

| Azµre a răspuns (pentru Seby80):

Corect!
Iar beteria nu se va strica din contră o va menține, pentru că are un ciclu pe care îl face de fiecare dată. Bateria odată încărcată se decuplează de la curent, apoi când se descarcă 5 % din ea, se cuplează și încarcă. Ceea ce duce la o perioadă de viața mai lungă a bateriei.
Dacă bateria stă nefolosită se strică mult mai repede și își pierde din putere în timp.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Seby80):

DA probabil ca il tii 3 saptamani aprins, poti sa il tii 25 de ani daca nu ruleaza aplicatii care sa-i consume multe procese si sa se incalzeasca procesorul sau placa de baza sau sursa. Poate omu' joaca ceva, mai tine si si un radio, mai are si ceva prin bara programe ce ingreuneaza procesorul.Cunosc cazuri peste cazuri de laptotp-uri prajite din neglijenta.Si mai usor cu limabaju' ala flegmatic ca nu esti tu Atotstiutorul.Probabil ca ai dreptate, nu e cazul sa te ambalezi asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Până ia foc. Dacă îi pui încarcătorul nici nu mai ai nevoie să îl închizi.

| sdhashsah a răspuns:

Cat te tine bateria. si daca il conectezi la incarcator cat vrei tu

| ValentinBogdan a răspuns:

Depinde de laptop dar de obicei merge cam 8 ore.

| stoica1 a răspuns:

Cat te tine bateria daca bagi incarcatoru pana cand vrei tu.

| Hyun_Min_1989 a răspuns:

Sutserios are dreptate:*