| charlie the alien a întrebat:

Cateodata programul cu care trag pe DVD( adica Nero) nu merge, incepe sa incarce la buffer, face 100%, apoi cand sa inceapa pe linia de jos scrie 1% si numai incepe deloc, ramane asa. Se poate sa fie de la DVD-uri? Ieri am tras pe un DVD si azi am folosit acelasi tip si nu a mers. Imi explica cineva ce se intampla?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

E de la dvd-uri. in general, fiecare gen de unitate are probleme cu un anumit gen de dvd-uri, ia altele data viitoare daca vezi ca pe astea nu ti le scrie bine. Nu conteaza firma sau pretul, poate scrii bine din alea de 70 de bani si n-o sa poti scrie din alea de 5 lei bucata, chestia asta e irelevanta.

5 răspunsuri:
| alex2009 a răspuns:

Sau verbatim si alea sunt bune un prieten unui prieten a patit ca s-a crapat dvd-ul in 2 din cauza calitatii

| alex2009 a răspuns:

Ce nero ai? ia o versiune mai noua

| laptopnews a răspuns:

Pai incearca cu alte cd-uri. Posibil ca cele utilizate de tine sa nu-i fie pe plac. Sau sa fie problema de la unitatea optica si atunci mergi cu ea in garantie. Ai incercat unitatea optica pe alt calculator sa vezi daca face la fel?

| mami a răspuns:

Incearca si cumpara dvd mai bune ex traxdata
si vezi rezultatul

| faragriji a răspuns:

Pai trebuie sa schimbi de sus din dreapta programului de la CD la DVD. Poate te ajuta thinking