anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cati gb accepta in total ddr-400?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

DDR-400 (sau DDR1) sunt de maxim 1Gb, cu frecventa de lucru de 400MHz.

| RxTx a răspuns:

Nu inteleg intrebarea
tu crezi ca gb de hdd sunt intr-un fel legati de memoria ddr 400
sau la ce te referi

sau câți GB poti sa pui pe o placa de baza de DDR 400

Totul ține de cât acccepta procesorul respectiv impreuna cu placa de baza
mai precis circuitul integrat care face legătura dintre RAM si CPU se cheamă
NORTHBRIDGE
acel NorthBridge in marea majoritate a cazurilor pentru oameni normali are capacitate limitată de recunoaștere a mermoriei RAM depinde in cele mai fericite cazuri la 16GB dar in mod normal al 4 GB

Acum mai depinde si de ce procesor folosesti
MAI DEPINDe și de ce SISTEM DE OPERARE FOLOSESTI pentru ca windows 95 poate vedea 1GB ram
Windows 98 poate vedea 1 GB ram
Windows XP poate să vadă 2, 7GB ram chiar dacă tu pui fără număr ram
era să mă bată pe mine un om pe care l-am ajutat si i-am explicat cum sa isi instaleze un windows 2000 sau xp că el avea 8 GB ram si sistemul lui de operare xp sau vista vedea doar 3, 8GB si credea ca i-am furat eu memoriile, NOROCUL MEU A FOST CA AVEAU ETICHETE CLARE scria pe ele de câți GB este fiecare memorie și așă am scăpat.

Dacă ai windows 8... 10... 7 este posibil sa iti vada chiar si 16 GB de ram
acum depinde si de bios depinde de multe lucruri.

Uite eu lucram la o banca in anul 2002 si implementam Active Directory si aveam plăci de bază care aveau 32 PROCESOARE FIZICE pe ele
aveau si sertare de câte 20 KG de memorii RAM
Există calculatoare unele servere făcute in mod intenționat cu sute de mufe in care să tot poți monta memorii ram după cât te ține buzunarul.

Chiar acum de curând in anul 2019 am ajuns la o firma care se dorea sa inlocuiasca nr de telefon 931 informatii de la romtelecom cu un alt numar care costa 0, 5 euro / minut
si in banii acestia ai fi avut un om care ar fi facut pe google la telefon
asta se dorea sa ai un om care sa faca ce vrei tu secretariat
tot ce vrei de exemplu doreai sa cumperi amoniac fosfat porumb zahar dintr-un port si sa vinzi in altul
sau iti cautai eran la laptop
sau iti cautai un service pentru o pompa hidraulica
sau cautai o garnitura de qulosă pentru x model de masina
asta-i iți alocau un om care pentru 0.5 euro / minut facea si video chat pentru tine

Si aici am avut ceva calculatoare tot asa facute de HP care aveau sertare in care puteam sa pun 80 de bucăți de memorii ram
aveau si mufe sa pot infige plăci cu câte două procesoare pe ele
si as fi putut pune la un server dinasta chiar si 32 de procesoare daca as fi avut bani

așa că pentru oamenii obisnuiti multumeste-te momentan cam cu 4GB de RAM

dar pentru extraterestri care au bani ei pot și să însumeze viteza a mai multor provideri de internet
sa zicem că astral iti da 4 MB upload pe fibra optica RDS iti da 50 Telecom iti dă 20 Vodafone iti da 50MB si tot așa
extratereștrii pot sa faca un serfver in care pot să adune impreună toate aceste viteze si să isi facă propria lor firmă de internet cu propriul lor internet

așa că unele computere se fabrică pentru a fi folosite in bancomate si altele se dau pe mâna omului de rând.

| anonim_4396 explică (pentru RxTx):

Ma refeream la cata memorie gb sau mb accepta ceasta jucarie https://www.google.com/......ps?/search doar ramul

| Brizbriz a răspuns:

Depinde de placa de baza
per dimm, maxima e de 1G
https://www.intelligentmemory.com/......ents/ddr1/

dar de unde dezgropi fosilele astea mama draga?!?
ddr 1 a fost NUMAI pe single core

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe google nu gasesc

| Mihai0101 a răspuns:

Adica? ddr 4 poate avea placute de 4gb de 8gb de 16gb de 32gb
sper ca am inteles intrebarea
si diferite frecvente
nu toate fregventele sunt compatibile cu procesorul si placa de baza

| anonim_4396 explică (pentru Mihai0101):

Ddr400 e din 2000 nu e ddr4, sunt diferite si au memorie diferita cum a zis si dracula

| Mihai0101 a răspuns (pentru anonim_4396):

A atunci nu ma bag ca nu cunosc memorile ddr-400 scuze

| anonim_4396 explică (pentru Mihai0101):

Nu-i nimic, nu e de ce sa iti ceri scuze, plus ca m-ai ajutat, mi-ai zis cata memorie are ddr4 in total. In fine o zi buna si numai bine happy

Întrebări similare