anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut un hard de 500 mb sau un tera ieftin cine stie un magazin sa ma informeze va rog!

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| Paul1498 a răspuns:

Http://www.evomag.ro/......89540.html 100% recomandat de mine da cumpara-l cat mai repede cat e promotia la 265 de lei si e de 1T.

| KodrutZ a răspuns (pentru Paul1498):

Http://www.pcgarage.ro/......r-7k1000c/ - 269 RON la care mai pui frumos si codul 92WQ7UMX pentru 1% reducere, deci tot cam ca la evomag, doar ca asta nu e WD Caviar Blue.

| Paul1498 a răspuns (pentru KodrutZ):

Ai dreptate da asta e sata 2 si ala al meu e sata 3 care cam toate placile de baza au sata 3.

| KodrutZ a răspuns (pentru Paul1498):

Ai fi uimit cite placi de baza NU au sata3, chiar si astea noi (cele cu chipset H61, de exemplu). Oricum, SATA3 conteaza doar la SSD-uri, la HDD-uri diferenta de performanta e insesizabila.

| Paul1498 a răspuns (pentru KodrutZ):

Da la ssd-uri pai depinde ce placa are el....sa ne zica si vedem.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns (pentru Marius910):

Am si eu un Green intr-un rack extern. Astea is facute sa crape dupa ~2 ani in utilizare normala cu timpenia aia de intelliparking. Oricum... tot SSD-ul e sfint daca discutam de viteza.winking

| KodrutZ a răspuns (pentru Marius910):

Intellipower care face parking la capete, tot aia. Am innebunit dupa ce am constatat chestia asta, abia il bagasem in rack... a tb sa il scot si sa il atasez la sistem ca sa ii scot porcaria aia. Greenurile crapa daca nu au intellipower disabled si fac cite 3-400 de cicluri de inchidere/deschidere pe zi, cu asta sigur esti de acord...
P.S. Am constatat ca o diferenta sanatoasa de performanta e si intre modul IDE si AHCI, asta cu acelasi hard disc - inainte pe IDE, dupa care i-am dat un low level, am activat si acoustic management si l-am pus pe AHCI, se misca cu mult mai bine ca inainte.