| xt9000 a întrebat:

Caut un laptop pentru jocuri pana in 15 mil.eu calatoresc mult si ma plicti. funda

Răspuns Câştigător
| bsb a răspuns:

Salut xt. Nu te mai lua dupa toti. o sa raspund direct si la obiect. deci, cu 399 euro aici in it poti cumpara laptop FOARTE BUN. Se poate face comanda pe net, platesti 10 euro in plus si vine acasa gata in 2 zile. are: 4bg ram ddr3 1.300 ghz placa video nvdia gt3x series pana in 1 gb sau hd ati 42xx series tot pana in 1 gb, procesor i3 sau i5 maxim pana in 2.4 si maxim 500 gb hard disk. asta ajunge la maxim 400 euro (deci 16 mil nu 15... ).in caz ca e prea mult stiu optiunea super. cu 8 milioane de lei cumperi un netbook cu ecran 12, 1 inch. tot ca un laptop dar doar cu 1 gb ram 250 gb memorie hard, 256 mb placa video de la Intel si camera web, etc.
astea le poti face rost tot de pe net. eu am dat un laptop HP dv6000 la 200 euro varsta 2 ani. daca nu iti plac astea din it, comanda unu de pe e-bay si e mai usor.success

2 răspunsuri:
| Nyghtshadow a răspuns:

Pentru 15 mil ce vrei sa rulezi pe el? Solitaire? Un laptop destul de performant pentru gaming e peste 3000 de ron.

| bella7000 a răspuns:

Eu am dar il dau cu 30 milioane ca eu am dat 40 din australia ma; h