anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut un programator bun chiar si contra cost să imi ofere o mână de ajutor,
Eu doresc să dau recuperare parolă la un site de exemplu unpret.ro si nu merge.
Am si scris pe adresa de e-mail office@unpret.ro si mi s-a intors e-mail-ul spunându-mi că nu mai există acea adresa de e-mail.

ROG SA MA CONTACTEZE IN PRIVAT!
URGENT viata mea depinde de acest ajutor!

10 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Ai acces la control panel pe site-ul unde vrei sa iti recuperezi parola?

Daca nu este site-ul tau, trebuie sa contactezi administratorii platformei in caz ca nu exista o interfata (form) de recuperare a parolei.

| T0T a răspuns:

Programatorii se ocupă fix cu astfel de lucruri, crezi?

| Brizbriz a răspuns:

Poate ai nevoie de un ITst nu de un programator
din cat vad in raspunsuri, tu ai nevoie de un hacker

mai ales ca am intrat pe upwork, o tona de cereri de recuperare de parola, prin diverse gauri, inclusiv chestii ca Instagram... eu personal NU O SA MA BAG NICIODATA, pentru ca respectivul (adica TU) nu imi poate dovedi in nici un fel ca, contul pe care vrea sa il recuperez e al lui... PE BUNE, moment in care poate vrea sa sparga contul vecinului, fostului, fostei, dusmanului, samd
dupa care eu ajung la parnaie pentru ca e ILEGAL

deci, lasa-o balta

| RxTx a răspuns (pentru Brizbriz):

Se poate dovedi cu buletinul si cu o mie de diplome care sunt specificate in acel CV.
ce nebun ar vrea sa stearga cv-urile altei personae.
POT SA DOVEDESC SI CU NR DE TELEFON încă mai dețin SIM-ul respctiv si nr e functional.

| Brizbriz a răspuns (pentru RxTx):

Sa dovedesti... CUI?!?
NU mie, eu NU AM NICI O SOLUTIE... ******OARECARE******
sa verific, ca ce zici tu e pe bune
iar sim, telefon... PE BUNE?!?
chiar crezi ca eu as putea verifica daca e pe bune sau nu, daca ai un contract pe numarul ala cu nume, buletin inregistrat, samd, SAU NU?!?

bati campii serios, nu imi pare rau sa iti spun, compari o persoana fizica, cu o institutie de nivel destul de inalt sa poata verifica lucruri care nu sunt accesibile sub nici o forma "muritorilor de rand"

oricum, in concluzie, M-AI CONVINS

****NU MA BAG**** sa iti recuperez nimic, c'ya si n-am cuvinte
adio pica frunza
bye bye

| SharpEagle a răspuns:

N-are cum sa te ajute un programator. Nu stiu daca te astepti la vreun ajutor de genul hackuirii site-ului, dar, oricum, nu e metoda corecta si probabil te-ar costa enorm.
Ideea e asa: cum ai incercat sa-ti recuperezi parola? Banuiesc ca au un form unde introduci adresa ta de mail si ei iti trimit un link de resetare parola pe acel mail. Acum, ce s-a intamplat mai exact? Nu a sosit mailul cu resetarea? A sosit dar linkul nu face nimic? Ti-a refuzat inca de la bun inceput adresa de mail? Nu se intampla nimic cand bagi adresa in formularul lor?
Vino cu mai multe detalii. Daca vrei sa primesti ajutor eficient si rapid, incearca sa formulezi intrebarea cat mai fara echivoc si cu cat mai multe detalii, incercand sa anticipezi intrebarile care ti s-ar putea pune si venind tu in preintampinare, cumva, cu acele detalii direct in corpul intrebarii...

| RxTx a răspuns (pentru SharpEagle):

Fa-ti si tu un cont pe unpret.ro si dai apoi recuperare parola sa vezi ca ei nici macar nu au construit formularul de recuperare a parolei si daca scrii pe adresa de e-mail office@unpret.ro sa vezi ca iti vine e-mail inapoi ca nu exista acea adresa de e-mail
asa patesc cu mai multe site-uri

| RxTx a răspuns (pentru SharpEagle):

Intr-o zi lucram la o firmă trebuia să angajez un programator si a venit unul care chiar m-a lasat cu gura căscată pentru el nu exista nimic imposibil ci orice se rezolva in câteva secunde. Au trecut 10 ani de atunci nu am mai pastrat nr lui de tel nimic

| VeteranuI a răspuns:

Bossulica programatorii nu au cu ce sa te ajute in cazul asta.
Revenind, daca nu au un formular de recuperare, nu ai ce sa faci, doar adminstratorii site-ului te pot ajuta.
Si pe langa asta tot adminii iti pot reoferii accesul pentru ca probabil ei pot verifica daca esti proprietarul contului dupa adresa ip si altele.
Daca ai nu te pot ajuta atunci nu are cine.
Chiar si daca ai avea access ftp la webhost sa iti ofere din nou access la acel cont, ce ai vrea sa obtii, ce ar fi chiar asa de urgent? in afara de infomatii cu caracter personal

| RxTx a răspuns (pentru VeteranuI):

Da eu am adaugat ca fraierul ca și anunțuri pe minte site-uri cv-ul meu mai demult când eu credeam că este o cale în viață să fiu angajat scavul unui sau al altuia care să îmi dea in salariu și să se îmbogățească el după urma serviciilor prestate de mine.
ÎNTRE TIMP POATE CĂ AU MAI TRECUT CHIAR SI 12 ANI de când nu am mai fost interestat iar CV_urile adăugate ca și anunțuri ca și când aș avea produs de vânzare
apar chiar și azi cu NUMELE MEU ȘI PRENUMELE MEU ȘI NR MEU DE TELEFON PE NET
Iar la multe dintre aceste site-uri nu le funcționează adresele de e-mail ale administratorilor. scriu degeaba caă imi vine e-mail-ul inapoi psunându-mi că adresa respectivă de e-mail nu există.
sau nu au construit deloc formular pentru recuperarea parolei
Su degeaba complectez pe la alte site-uri formularul de recuperare că nu îmi vine nimic pe e-mail sau imi cer si user-ul si adresa de e-mail folosite
dacă aș fi știut care este user-ul cu sigurantă atunci da aș fi putut să mă loghez pe site-urile respective
dar acum trecând atât de mulți ani între timp nu mai am de de cât buletinul meu
cu care eu aș putea dacă aș avea cum să iau legătura cu administratorii site-urilor respective să le demonstrez că eu sunt eu
sau mai am adresa de e-mail dar degeaba că nu pot rezolva mare lucu.
( iar pentru cei ce spun că de ce am luat bani de la cămătari nu am luat nimic a fost doar o capcană pe care ei o întind multor oameni îi cheamă la ei apoi le spun că le sunt datori și îi amenință ca și când ar fi datori fără ca ei să fie datori eu sunt unul dintre puținii care am reușit să fug fără că ei să îmi știe numele ci doar nr de tel )