Eu iti recomand Nokia 2700 pentru ca este un model nou si dragut si cu un modul gps poate sa suporte si gps. Nokia 2700 costa nou 340 ron si eu zic ca raportul calitate pret e foarte bun. Are camera de 2mpx suporta card de 2gb si ce imi place mie la el este ca are mufa audio de 3. 5 mm.
1. Daca vrei un telefon bun, in primul rand sfatul meu ar fi sa renunti la firme gen LG, Samsung sau de genul. Intr-adevar, sunt unele modele care sunt cat de cat fiabile, dar nu te risca. Mergi pe Nokia, bateria este forever si nu o sa ai probleme cu el.
2. Telefon bun = NU touchscreen (daca ai unul la >1000ron, da), nu cu clapita, nu cu slide. Dupa cateva luni, primele isi pierd jumate din sensibilitatea la atingere, celelalte se misca clapita cand il intorci in jos si slide-ul se duce pe saniuta la vale.
Sfatul meu: mergi pe un telefon Nokia classic. Daca nu ti se pare prea mult, iti recomand Nokia 6300 (cam 400ron). Sau orice alt model cu functiile care le vrei tu. La aceiasi bani pe care ii dai pe samsungul de care zici tu, iti poti lua un Nokia 2630. Este micut, elegant si are cam aceleasi facilitati.
http://www.cel.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-nokia-2630-l/
Eu am un Sony Ericsson W910i si sunt foarte multumita de el. Nu stiu insa pretul ca l-am primit cadou.
E ok telefonul, daca il vrei pentru muzica sa nu-l iei in nici-un caz, dar in general e ok. Eu am de 2 ani un Samsung U600, sunt multumita de el aproape 100%, in afara de sunetul muzicii care este foarte incet.