Ce stiu sa fac : PS, CSS, HTML, PHP, MySQL
+ Securizare site impotriva MySQL Injection, RFI, LFI
+ Optimizare SEO
Da-mi mai multe detalii prin PM despre `job` : cum va fi impartita munca, orele de lucru, profit
Am cunostinte PHP, MySQL, HTML, CSS, Photoshop de 4 ani. Un site facut de mine : www.whitefangs.ro si alte 3 care s-au desfintat, stiu si editare video PremierePro, animatie AfterEffects.
Nume: Naghi Stefan Bogdan
Ani: 17 [11.04.1994]
Experienta: aproximativ 2 ani in ale` web design-ului
Email: naghistefan94[at]gmail[dot]com
Portofoliu: www.firstpixel.info
O zi buna!
Inafara de bloodbaa care din pacate nu se incadreaza in cerintele de mai sus si a picat testul IQ pana acum chiar m-ati surprins cu cunostintele care le aveti. Oricum. V-am lasat la toti un id si un mail la care sa ma contactati si sa punem in practica cunostintele voastre. Pe scurt am sa va dau un test de maxim 3-4 zile in care sa imi dovediti ca stiti ceea ce ati enumerat. Inca mai astept propuneri. Aa da si am uitat sa precizez. Nu enumerati ceea ce nu stiti sau sa infloriti "ceva-ul vostru". Aviz pentru cei delasatori: daca nu puteti sa fiti macar 80% seriosi si incepeti prin a gasi motive uneori stupide alteori idioate ca sa nu faceti ce v-am zis puteti sa va luati gandul.
Ei bine am 17 ani si sunt un fost designer pe GrafikSpot.net si actual web designer pe ForumGratuit. Majoritatea timpului o petrec in PS,HTML, CSS, etc. Sunt veteran in aceste domenii (4 ani) si cred ca sunt destul de bun.Despre ce este vorba? Da mai multe detalii despre acest proiect...astept PM
Stiu o idee interesanta a unui roman. Orice stii sa faci, online sau offline poti sa postezi aici si cine cauta asa ceva te va gasi.
Intra pe ponturitari.ro si o sa vezi despre ce e vorba.
Eu am 15 ani si sunt un designer de logouri, mai mult partea video :D Am fost si designerul unui forum http://godsgaming.com/forum/, dar mi-am dat demisia si acum sunt Moderator acolo :D
Stiu sa lucrez in echipa, si mi-ar placea sa invat mai multe :)
Astept PM cu detalii;)
P.s Eu ma tin mereu de treaba :) Pe mess cand intru toti cer ajutorul meu, si eu ii ajut cu placere (PS, Grafici, Video, Engleza, Probleme la pc, etc.) :)
Salut! Am cunostinte in ceea ce priveste HTML, CSS si Photoshop. Astept detalii, m-ar interesa colaborarea.
Bafta!
HeX întreabă:
AvalohAlyn întreabă: