anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cauti asistenta in IT? Incearca si asistentaitech de pe blogul http://actualizareit.blogspot.com Daca consideri ca este folositor acest serviciu gratuit sustine-ne!

5 răspunsuri:
| m5789932 a răspuns:

1.argumente
2.sunt cele mai noi informatii (probabil nu sunteti in pas cu tehnologia);
nu sunt informatii copy-paste: articolele sunt lucrate si completate (in cazul in care s-au folosit alte materiale; sursele sunt mentionate)
3.rostul blogului este de a oferii informatii intr-un alt format; rostul asistentei prin intermediul messenger-ului este de a oferi suport pe diferite probleme pe care le poate intalni orice utilizator;
4. Targetul este de a informa cititorii cu privire la noile tehnologii, site-uri sau alte lucruri folositoare; rostul asistentei online este de a oferi posibilitatea utilizatorului de internet sa interactioneze direct cu un tehnician, pentru a se consulta cu acesta;

Intrebarea de mai sus facea referire exclusiv la suportul online, care se gaseste pe acel blog. (cu siguranta nu ati citit intrebarea si nici nu ati verificat site-ul respectiv serviciile acestuia)

| Savy a răspuns (pentru m5789932):

Cum poti numii informatie noua un text despre procesoarele Intel, despre Norc, despre OLED sau cabluri de date? Tehnologia reprezinta 98% din ocupatia mea, tocmai de asta am si spus ca sunt vechi (iar textul respectiv se gaseste peste tot, eg. Wikipedia). Ce alt format folosesti tu pentru informatia aia? Asistenta tehnica prin messenger (aka deskhelp) e foarte impersonala si nu ajuta pe nimeni (ai facut o repetitie, treaca de la mine). Si daca tot ai pomenit de asta, unde-i asistenta on-line? Spui ca ti-ai aprofundat cunostintele despre HTML, CSS si JS? Pai si ce legatura au asta cu suportul tehnic hardware (pentru ca asta presupune "interactiunea cu un tehnician")?
Cand am pomenit de target m-am referit la tinta ta pentru acel blog, cu ce te ajuta pe tine, ce iti iese tie? "Bunul samaritean" nu exista in cazurile astea, in fiecare zi apar "experti in blogging" si "experti in IT", peste noapte, doar pentru ca au citit cateva notiuni gasite random pe google. Sa fim seriosi, pana la a insulta pe cineva, documenteaza-te.

| m5789932 a răspuns (pentru Savy):

Sunt de acord ca informatia se regaseste peste tot ex. Wikipedia. Referitor la articolele Intel, Norc si Oled, informatiile sunt structurate si completate. Da-ti cateva link-uri in care sa gasesc o grupare a procesoarelor Intel, dupa socket-ul acestora, sau informatii respectiv imagini reprezentative pentru ecranele oled, ori ceva despre site-ul Norc (facand exceptie de site-ul oficial). Spre exemplu ve-ti gasi pe internet o sumedenie de informatii despre Intel, liste cu procesoarele acestora dupa familie, grupa etc. insa sunt doar franturi, imprastiate peste tot. Cu asta am venit eu: am adus in acel articol (ex.Intel) toate informatiile importante, prezentate foarte pe scurt si la obiect.
Suportul tehnic este doar unul hardware si software. Cunostintele mele in Html, css si js sunt inca limitate (mai am de invatat la acest capitol: pot doar cel mult aduce modificari unei pagini, dar nu sa creez de la zero una)
Tinta pentru acest blog este, asa cum am mai zis, de a oferii informatii si suport. Tocmai ati intalnit "bunul samaritean".

| Savy a răspuns (pentru m5789932):

E "veti" nu "ve-ti".

| Savy a răspuns:

1. E aiurea
2. Informatii random si vechi (copy-paste, let's be serious)
3. Care-i rostul?
4. Care e targetul?

Întrebări similare