| Lavinia20 a întrebat:

Ce a-ti face daca o ruda de a voastra v-a cerut telefonul sa sune la o companie de telefonie fixa sa raporteze ca nu merge telefonul fix si ea ar spune ca apelul este gratuit(probabil ca nu stia ca acel apel costa). Si dupa ce vb din 4 euro jumate mi-a mai ramas pe telefon 0.48 eurosad Cartela era incarcata de parintii mei cu numai 4 zile in urma. Si acum ruda care a sunat nu vrea sa-mi dea creditul inapoi, zice ca daca el nu a vazut ca aveam atata credit pe telefon nu am nici o dovada ca am avut atata si zice de ce sa mi-l dea inapoi?
Voi ce a-ti face? Parintii mei sunt foarte stricti si mi-e frica sa le spun, ca daca le-as spune ar vb direct cu ruda care a sunat si apoi acea ruda incepe sa comenteze diferite chestii. Ce sa fac sa o conving?crying

7 răspunsuri:
| AndreeaWildVine a răspuns:

Spune-le parintilor tai ce s-a intamplat...probabil vor intelege si vor cere socoteala rudei respective.big grin fundita?

| cornel a răspuns:

Le spui ca tu nu stii nimic.sau incerca sa explici totul.

| Oana_5036 a răspuns:

Depinde cine e. daca e cineva mai mare, ar trebui sa vorbesti cu parintii. Daca e cineva de varsta ta sau mai mic, potisa vorbesti cu parintii lui.sau poti direct sa ii arati costul apelului(scrie undeva prin telefon).

| amaadina a răspuns:

Daca ruda e mai mica decat tine, trage'i cateva palmi, si zi'i sa-ti dea bani de cartela reincarcabila big grin, iar daca e mai mare decat tine, vorbeste cu parintii tai, iar apoi cu parintii rudei...
Dar sa nu mergi direct la parintii rudei, pentru ca o sa'i sune pe'ai tai, si o sa zica 'uite ce zice fiica'ta! asa ati educat'o?'... Du'te cu parintii tai acasa la ruda aia si spune'le tot ce ai de spus.winking
Sa nu te lasi... ori iti reincarca ruda cu 4 euro, ori iti da banii in mana [cash]winking
Bafta.winking

| sinblade27 a răspuns:

Poti cere un desfasurator la providerul de tel sa vezi costul per apel
atentie numerele gratuite in general trebuie sa fie cu 0800 in telefonie fix sau nr scurt care e gratuit doar in reteaua existenta exemlu 1234 in cosmote sau ceva de genu

| jabiilord a răspuns:

Parerea mea si fara suparare, este ca ai o ruda de rahat sa nu ii zic altfel, iar cu parintii cred eu ca cel mai bine sa le spui adevarul si sa le si demonstrezi adica sa le arati ca de pe tel tau sa vorbit catre numarul respectiv atatea minute si ca au fost taxabile.
Numai bine cu ai tai.

| Lavinia20 explică:

Ruda este mai mare decat mine am vorbit cu parintii nu au facut cine stie ce scanda mai mult mama s-a suparat raubig grin dar vad ca ruda nu zice numic sa-mi dea creditul inapoisad off... o sa mai incerc...
daca nu iau credit in vanas de pe telu.lui siil transfeer la mine? merge nu/big grin