Eu am S2 dar, sicer, recomand Iphone 4 pentru ca se misca mult mai repede, cand deschizi browseru de net se dechide imediat( la Samsung trebuie sa mai deschida multe alte programe mai mici ca pentru a deschide browseru)
Iphone-ul face poze mai repede! Daca vrei mai multa performanta asta il recomand.
Succes!:*
Mersi
Tu ce browser folosesti? Ce versiune android folosesti?, browser-ul standard la android e de rahat, incearca chrome pentru android(si eu am s2 si am deschis pana la 100 pagini deodata cu chrome fara lag )
D.P.D.V. al performantei S2 intrece aproape la orice iPhone 4, S2 are dual core, iPhone 4 are 1 nucleu(a nu se confunda 4 cu 4s care are 2 nuclee)
S2 are ecran de 4.3, iphone de 3.5
Si il descarc din store, sau cum?
Da,e gratis
Samsung Glaxy S2 Este mult mai performant decat Iphone 4s.adica eu asa sunt de parere
Iphone 4 deoarece poti sa ai jocurile care le vor muschii tai, camera super tare, nu prezinta lag ca S2 si sicer androiidu o fi el open source da e pentru net, muzica, documente etc.acum trebuie sa te andesti pentru ce il iei,daca il vrei pentru jocuri,muzica, poze, net, facebook, etc. recomand iphone 4 daca il vrei pentru muzica, net, pentru messenger sau pentru facebook/twiter recomand S2