anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce alegeti dintre telefon cu touch-screen si telefon cu taste?

13 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Eu am avut de ales acum o luna si am ales telefonul`cu taste balckberry.
Am avut un telefon cu touch-screen si s`a sters repede.

| KodrutZ a răspuns:

Am touch screen, sint multumit, dar mi-as lua cu taste fara sa ma gindesc prea mult (jocurile Java pe touch-screen... nu prea au de-a face)

| sonny89 a răspuns:

Depinde! Pentru touchscreen iti recomand un iPhone sau Google Nexus S, Galaxy S sau un model HTC (Desire sau HD2)! Cam astea sunt cele mai bune, dar COSTA! Daca vrei ceva mai ieftin, nu-ti recomand touchscreen-ul, iti recomand unul cu tastatura qwerty... Eu folosesc si sunt foarte multumit...

Răspuns utilizator avertizat
| DorothyAnn a răspuns:

Eu am touch-screen si sunt multumita!

| PinkyFlor a răspuns:

Touch-screen happy

| HolyPotato a răspuns:

Touch-Screen. De ce? Pentru ca nu am mai avut si sunt foarte curioasa cum suntbig grin

| Baddboy a răspuns:

Taste e multtt mai bunwinking
touchu asta e slab rauulaughing

| MâţulMov a răspuns:

Depinde ce fel de tel cu toch-screen e...

| natalyia a răspuns:

Eu am cu taste si e foarte bun! internetul merge foarte repede la fel si yahooul

| xyxy97 a răspuns:

Touch-Screen

| LoGaS a răspuns:

Hei,hei.stai putin. Depinde ce telefon cu touch.de ex eu am iphone la care touch'ul merge PERFECT! Nu ramani deloc in urma. In opinia mea este cel mai folositor telefon nu l-as da pe alt touch'uri nici pe unul cu taste, are tastatura qwerty scrii mesaje, mailuri foarte repede.

| iNeedMore a răspuns:

Taste, de touch-screen te saturi repede iti spun eu am telefonul de 1 an si ceva si nu imi mai place deloc... vreau sa il schimb pe zi ce trece.