Sal, in primul rand se numeste windows, se citeste [uindaus], se prescurteaza win.
in afara de cele expuse de tine, mai sunt: win me, win 2000, win nt, win 98, win 95, win3.11, win 3.1 si cateva versiuni mobile plus mai multe pentru servere.
Sistemul de operare se alege in functie de ce sistem ai: pentru unu foarte foarte slab iti recomand win98, pentru unul mediu xp, iar pentru ceva mai performant si implicit mai nou win 7.
Nu e windox. ci windows
cred ca ai vrut sa intrebi. ce sistem de operare mai exista in afara de windows.
mai exista : linux | unix. ubuntu.
XP sp3 e cel mai bun pentru ca are compatibilitate pentru toate programele, nu te complicit cu activari de windows 7, si implus suporta si pc-urile mai vechi.
AA.ce este windox? deci in primul rand se scrie WINDOWS. Nu te supara pe mine dar invata sa scrii si apoi pune si intrebarea
Cucu bau e windows nu "windox" in fine
daca ai un calculator bun s-a inventat WINDOWS 8 e la fel ca 7 dar mai are cateva chichite
In primul rand nu se scrie windox, se scrie windows.In al doilea rand, exista windows 95, 98, 2000, ME.Altele nu mai stiu.
Cred ca am facut hepatita si schizofrenie citindu-ti intrebarea.
Si acum o ploaie de useri: "copchilee, se zice windows nu windox hurrr durr pe ce lume traiesti copchile hurr durr invata sa scrii si dup'aia vino pe TPU"
nonuta întreabă:
AlexMoss întreabă:
fungirl12345 întreabă: