Avast free ( il folosesc de 5 ani si nu am avut probleme - am maxima incredere in el ), Windows Defender( daca ai windows 10 cu licenta) sau Kasperky free ( daca ai incredere în rusi. Antivirusul e foarte bun nu am ce comenta il folosesc la serviciu dar pe Laptopul meu nu am curaj sa-l pun )
În momentul de fata folosesc Avast Internet Security. E incomparabil mai bun decât varianta free dar e cam scump. Dupa ce expira licenta voi reveni la Avast free.
Daca ai Windows 10, cu licenta platita, Windows Defender e foarte bun - nu ai nevoie de altceva. Daca ai alt antivirus instalat pe PC - Windows Defender are o functie numita Limited period scanning. O activezi, actualizezi WD, faci o scanare tot sistemul apoi o dezactivezi. E ca la medic o a doua opinie e binevenita.
Eu mai folosesc o data pe luna Norton power eraser. Nu e antivirus clasic - e un utilitar antivirus. Il descarci de pe site-ul oficial, il rulezi, scanezi tot sistemul apoi il stergi de pe desktop ( nu lasa urme in sistem si nici nu intra in conflict cu antivirusul tau ). Curata tot ce a ratat Avast-ul.
Tu zici in intrebare Avast sau AVG. AVG a fost cumparat de Avast si a ramas pe plan secund. AVG nu e rau dar Avast a devenit perla coroanei.
Succes.
O seara buna.
Bitdefender Total Security sau orice altă versiune dar NU cea free.
Norton nu am folosit
Avg l-am folosit prea puțin ca să-mi pot face o părere.
Avast - l-am folosit aproape 2 ani. Nu-l recomand din n motive pe care nu mă chinui să le enumăr.
Pe lângă antivirus, descarcă si un anti-malware (caută mai multe detalii despre acesta) ți-l recomand pe Malwarebytes, eu așa am scăpat de virușii de pe laptop!
Va funcționa in varianta cu bani 14 zile și după va trece la o variantă gratuită cu ceva mai puține avantaje.
Eu folosesc pe PC de vreo 8 ani avast free.nu am luat niciodata virusi.iei licenta gratuita de la ei din an in an pentru pachetul standard.
Avastu daca il ai pe cel mai scup eu il am si iti zic ca nu o sa regreti cat de putin (am un frate mic ce sta pe pc si face toate prostile poaibile)