| BogdanAiud a întrebat:

Ce antivirus foloseste cele mai putine resurse(MB)?

13 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Microsoft Security Esssentials.

| omide a răspuns:

AVIRA
e mai slabut dar il gasesti pe http://download.RNT.ro la sectiunea Antivirus si e gratis

| IAmAnonim a răspuns:

Avast internet security 6 este foare bun (viteza de scanare, detectie, stergere virusi si nu ocupa mai nimic)

| grgdlk a răspuns:

Avg

| Elliana534 a răspuns:

Dupa parerea mea Nod32 il folosesc de mult si nu-mi ia mult, depinde de versiune dar se upgradeaza oricum. Mai e unul etrust, un antivirust frumusel, nu consuma mult dar nu face update des. Odata la 2 luni altceva nu mai stiu. Northon consuma o gramada... Sper ca te-am ajutat.

| grgdlk a răspuns (pentru Elliana534):

Nu te supara ca-ti spun, Dar nod32-ul e unul dintre softurile antivirus care mananca cele mai multe resurse.

| Kesha1428 a răspuns:

Avast! Antivirus
e cel mai bun,il folosesc de mult timp, si de fiecare data cand intru intr-o pagina care are virus, ma anunta! Si nu ocupa mai nimic...

| blink50 a răspuns:

Iti recomand avast free, este un antivirus puternic free care nu consuma aproape deloc resurse, in plus are o baza de date foarte mare adica, cunoaste multi virusi.

| AdiSt a răspuns:

Avast Antivirus cel mai bun antivirus nu ia nimic si detecteaza tot.
p.s este fara licentabig grin

| Titanos a răspuns:

Avast Antivirus

| zfwt a răspuns:

Norton si cu securiti esentiale ocupa putine resurse si este deosebit de bun la toate ar mai fi nod antivirus si cu avira

| montika a răspuns:

Salut,

Un antivirus se alege in functie de cat de bine te protejeaza. Daca stii ca nu dai click pe orice link, nici nu e nevoie sa ai un antivirus.

Totusi, am gasit un topic aici http://forum.softpedia.com/......-resurse/. Totul depinde de confiuguratia ta, toti vor spune ca in opinia lor cel pe care il au consuma putin pentru ca probabil nu au incercat prea multi antivirusi.
Incearca sa il iei pe cel care te protejeaza cat mai bine in functie de configuratia sistemului tau.