anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Ce antivirus mi-ati recomanda?

110 răspunsuri:
| BioCore a răspuns:

Bitdefender-ul editia free.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dacă ai bani poţi lua Kaspersky sau BitDefender.
Dacă n-ai ori nu vrei să cumperi îţi recomand să încerci cu 3 programe gratuite: antivirusul avast! 7 free (Avira 2012 free ori AVG 2012 free), Malwarebytes’ Anti-Malware şi un firewall dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall. Împreună sunt la fel de bune ca un program antivirus cu licenţă şi n-ai treabă cu activarea. Pe toate le poţi descarca de pe site-urile oficiale.

| byeddy a răspuns:

Avira

| TechnologyWebBrowsing a răspuns (pentru zdrangoi):

Antivirus pentru PC.

| SabinaMonyca26 a răspuns:

AVG e destul de bun.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Multi zic ca cel mai bun antivirus ar fi Kaspersky. Altii zic ca Bitdefender ar fi cel mai bun. Eu folosesc Avast Free Antivirus si ma declar multumit de el. Nu am nici un virus in PC.
Kaspersky este cu bani dar il poti descarca in varianta trial (il poti folosi doar o perioada de timp) de pe site-ul producatorului. La fel si cu Bitdefender. Avast, bineinteles are si el versiuni cu bani, dar are si una gratuita numita, cum am scris si mai sus, Avast Free Antivirus.

| Λndrei a răspuns:

BitDefender 2012-2013

P.S.:L-am gasit de Black Friday parca, redus de la 100 ron la 30 ron! Problema cred ca apare cand privim situatia altfel, nimeni in zilele noastre nu prea mai doreste sa cumpere o licenta...toti au auzit de crack.

| AnnaAnnne a răspuns:

Avast este cel mai bum: x

| WR104 a răspuns:

Avg sau avast chiar si avira numai gratis sa fie pentru ca sincer nu exista antivirus sa-si merite banii.

| lucybzz a răspuns:

Poti folosi Avira, AVG2013 eu astea le-am probat si sunt de bune.
AVG cred ca are un consum mai mare de resurste

| DarkWolfPack a răspuns:

Îți recomand să iei avast-ul versiunea free, asta dacă vrei una free. Dacă vrei să dai bani poți cumpăra NOD32 sau BitDefender. Sper că am ajutat și mult succes!

| pwp a răspuns:

Nod32

| Sceptik a răspuns:

Antivira-personal edition

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Recomand avast! 7 Free Antivirus ( în română ) pe care îl poţi descărca de la linkul :

http://www.avastantivirus.ro/free-antivirus

| DeyCj a răspuns:

Pe o scară de la 1-5 ar fi așa
1Kaspersky și Microsoft security essentials
Kasperskye cu licență și MSE e gratis.Ambele la fel de eficiente la detecție, cu diferența că MSE nu încetinește un calculator cu hardware slab, cum face kaspersky
2 Avira antivirus free
Cunoscut pentru rata de detecție de peste 80% îl clasez pe 2 deși ultimele versiuni cam încarcă memoria.
3 AVG
L-am clasat pe 3 că deși are o detecție mai bună ca Avira, are un mare minus și anume că în versiunea free nu șterge virușii ci îi stochează în PC în așa numitul foder de carantină
4 Bid defender
Este acceptabil, deși versiunile mai vechi se virusau, adică antivirusul devenea virusat, ceea ce acum s-o rezolvat.
5 Avast
Cică antivirus.în realitate e ceva tentativă de antivirus.Multe alarme false și detecție foarte slabă spre aproape ineficientă.
Succes

| vasibbv a răspuns:

AVG Internet security 2013 deoarece el te anunta daca iei vreun virus si cand esti pe cale sa-l iei te anunta si/sau til neutralizeaza el alegi pe care il vrei tinere. Ca nu depinde numai de antivirus ci si de tine.

| zdrangoi a răspuns (pentru TechnologyWebBrowsing):

Banuiam.
chiar nu stii "de gluma"?
un ativirus bun se cumara, nu-l cauta gratis pe t...te!
ti-as recomanda Kaspersky.

| maritzandrei a răspuns:

Bit defender este cel mai bun din lume...si in special este creeat de un roman... FUNDA?

| bogdan765 a răspuns:

Iti recomand Nod32.

| Pintu a răspuns:

Eset Nod32

| Bossmen a răspuns:

Malware bites pentru ca detecteaza si dezinfecteaza sau sterge automatic

| VelicuCostin a răspuns:

Avg security. De cand il folosesc nu am avut probleme.

| PickUp a răspuns:

Daca nu vrei sa coste bani si sa nu fie fitoase iti recomand Comodo, Avira si Avast. (FUnda plz)

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Te asigur ca Avast protejeaza foarte bine calculatorul. Pana acum nu am nici o problema cu el

| gabydragos2 a răspuns:

BitDefender....pentru mine este foarte bun

| Georg13 a răspuns:

Avasthappy

| Anka_5986 a răspuns:

Avast

| Sănduțța a răspuns:

Pentru compiuter? Cum a spus si Sabina:AVG e bun.

| Rooobi a răspuns:

Avast

Întrebări similare