| killer3023 a întrebat:

Ce antivirus recomandați sa fie cumpărat cu bani pentru Windows 10. Excludem windows defender (mse). Toată viata mea am "iubit" Avira din 2002-2009 după a devenit nasol, acum toți antivirușii vor sa fie ccleaner, double finder și alte tâmpenii. Experiente plăcute cu: Avira /Nod32 /Norton /Kaspersky. Experiente care îmi lasă de dorit:
Avast! / AVG / comodo / BitDefender am uitat ca aveam și altele. În principiu am testat Avira vs Avast mereu. Am testat și variantele premium pe vremea lui avast 6 vs Avira tot în data versiunea la care era 6 cel nou de la avast. Avast cu înregistrare și testare 30 de zile și Avira premium cel cu toate opțiunile disponibile cu o cheie speciala și care la primul update mi-a stins umbrela. Sunt de ajuns cele free la Avira /avast sau versiunile premium își merita numele în protecție? De atunci nu mi-a mai plăcut niciun antivirus și eram fără ca aveam 4gb ram la vremea aia și un Athlon 255 și se simțea. Acum ca a avansat și tehnologia ram și ssd presupun că nu s-ar simți. Și mereu am zis ca vreau să-mi cumpăr Avira premium și licență windows să mă simt corect față de ei. Merită achiziția lor sau sa cumpăr smart SECURITY de la eset /Kaspersky. Știu ca tot ce găsește eset găsește și mse din W 10 și anti malwarebyte.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Am folosit si eu antivirus. Cea mai bună experiență am avut-o cu Bitdefender.
În ce privește cunoștințele în IT, românii au fost întotdeauna cei mai buni. Bitdefender este marcă românească și de mai multe ori au fost în fruntea tuturor celorlalți. De fapt nici nu-mi amintesc când s-au clasat pe un loc secund.

9 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cel mai bun antivirus al pc-ului ești chiar tu.
Dacă intri precaut, pe site-uri de încredere, nu mai ai nevoie de programe care să-ți încetinească pc-ul.
Cred că sunt mai bine de 5 ani de când nu am mai luat un virus. Dacă am reinstalat windowsul, am făcut-o din motive tehnice.

| killer3023 explică (pentru anonimg):

Știu asta. Nici eu nu am mai folosit, dar îmi place să-l am acolo un bara. Dar sa fie și bun. De exemplu Nod32 când îl instalam, și terminam tot de instalat configurat, aveam impresia ca am uitat și de antivirus să-l instalez, nu-l simțeam. Se lega de Winamp, daemon tool, cu win32candy nu știu ce. Care dintre cele enumerate de mine mai sus se descurca cu devirusarea cel mai bine? Am uitat sa menționez ca nu vreau răspuns de genul cel mai bun antivirus ești tu. Știu asta. Dar vreau să-mi cumpăr o licență.

Mai au impact masiv asupra pc-ului? Știam ca e nr 1. Degeaba era atunci nr 1 îți transforma calculatorul în rasnita.
Nr 1 BitDefender (nr 1 români rivalul e nr2)
Nr 2 Kaspersky (nr 1 antivirus rus)

| anonimg a răspuns (pentru killer3023):

Mulțumesc pentru fundă!
Depinde de versiunea folosita. Totuși, un antivirus nu este bun dacă i se va pune prea multe restricții. Aceasta pot fi bifate chiar de utilizator.
Trebuie să ai și un pc care să poată suporta versiunea de antivirus. Nu se poate pune o tonă pe o remorca ce suporta doar 750kg, desi unii o fac.

Lasă gargara și filosofia deoparte. Zi-mi care din ele merita cumpărate? Să fie doar internet security sau total și alte nume de marketing? Adică avem la variantele free, internet security și total security. La majoritatea. Care merita banii? Și cât durează o licență? Eu nu sunt gamer înrăit joc lol cs 1.6 ca am admin și de astea mici. Și vreau sa am Un paznic mai atent ca mine să-mi zică ba stai așa, nu intra aici.

Bitdefender total security:
https://www.bitdefender.ro/......power-opt/
Plătești pe fiecare an suma lui. Adică 0, 44 lei pe fiecare zi ceea ce este o ofertă foarte bună.

Am folosit si eu antivirus. Cea mai bună experiență am avut-o cu Bitdefender.
În ce privește cunoștințele în IT, românii au fost întotdeauna cei mai buni. Bitdefender este marcă românească și de mai multe ori au fost în fruntea tuturor celorlalți. De fapt nici nu-mi amintesc când s-au clasat pe un loc secund.