Am folosit si eu antivirus. Cea mai bună experiență am avut-o cu Bitdefender.
În ce privește cunoștințele în IT, românii au fost întotdeauna cei mai buni. Bitdefender este marcă românească și de mai multe ori au fost în fruntea tuturor celorlalți. De fapt nici nu-mi amintesc când s-au clasat pe un loc secund.
Cel mai bun antivirus al pc-ului ești chiar tu.
Dacă intri precaut, pe site-uri de încredere, nu mai ai nevoie de programe care să-ți încetinească pc-ul.
Cred că sunt mai bine de 5 ani de când nu am mai luat un virus. Dacă am reinstalat windowsul, am făcut-o din motive tehnice.
Știu asta. Nici eu nu am mai folosit, dar îmi place să-l am acolo un bara. Dar sa fie și bun. De exemplu Nod32 când îl instalam, și terminam tot de instalat configurat, aveam impresia ca am uitat și de antivirus să-l instalez, nu-l simțeam. Se lega de Winamp, daemon tool, cu win32candy nu știu ce. Care dintre cele enumerate de mine mai sus se descurca cu devirusarea cel mai bine? Am uitat sa menționez ca nu vreau răspuns de genul cel mai bun antivirus ești tu. Știu asta. Dar vreau să-mi cumpăr o licență.
Mai au impact masiv asupra pc-ului? Știam ca e nr 1. Degeaba era atunci nr 1 îți transforma calculatorul în rasnita.
Nr 1 BitDefender (nr 1 români rivalul e nr2)
Nr 2 Kaspersky (nr 1 antivirus rus)
Mulțumesc pentru fundă!
Depinde de versiunea folosita. Totuși, un antivirus nu este bun dacă i se va pune prea multe restricții. Aceasta pot fi bifate chiar de utilizator.
Trebuie să ai și un pc care să poată suporta versiunea de antivirus. Nu se poate pune o tonă pe o remorca ce suporta doar 750kg, desi unii o fac.
Lasă gargara și filosofia deoparte. Zi-mi care din ele merita cumpărate? Să fie doar internet security sau total și alte nume de marketing? Adică avem la variantele free, internet security și total security. La majoritatea. Care merita banii? Și cât durează o licență? Eu nu sunt gamer înrăit joc lol cs 1.6 ca am admin și de astea mici. Și vreau sa am Un paznic mai atent ca mine să-mi zică ba stai așa, nu intra aici.
Bitdefender total security:
https://www.bitdefender.ro/......power-opt/
Plătești pe fiecare an suma lui. Adică 0, 44 lei pe fiecare zi ceea ce este o ofertă foarte bună.
Am folosit si eu antivirus. Cea mai bună experiență am avut-o cu Bitdefender.
În ce privește cunoștințele în IT, românii au fost întotdeauna cei mai buni. Bitdefender este marcă românească și de mai multe ori au fost în fruntea tuturor celorlalți. De fapt nici nu-mi amintesc când s-au clasat pe un loc secund.
Https://antiviruskaspersky.ro/......home-users si cu asta https://f-secure.ro/......-si-birou/ incearca, vezi cum ti se pare.
Nu pot să-l accesez
Da copy paste si cauta in google