Telefon nu cont ca poti pune unu de cartela anonim, nu e nici o problema, sa nu ceara altele.
Cu gramatica nu conteaza, conteaza subiectul, omu in general mai greseste, totul e sa intelegi ce zice, in general eu am intales mai mereu ce zice RAY.
Si la noi la fac ni s-a zis la info, daca gresiti ceva de ortografie sau omiteti o liniuta nu luam in seama, ne int sa faceti problemele date, ca nu era ora de romana si gramatica.
Dintre cele relevante si folosite la scara larga, doar Discord si Telegram se poate spune ca nu cer date sensibile, pentru ca desi pentru Telegram ai nevoie de numar de telefon,
il ascunzi din setari, si poti invita doar pe baza unui Nickname stabilit de tine in Settings.
Utilizatorii adaugati nu vor vedea numarul de telefon (daca l-ai ascuns).
Altele - ar fi urmatoarele, dar nu cred ca au mai multi utilizatori decat fani are Gabriel Dorobantu.
https://www.makeuseof.com/......istration/
Invatam sa scriem coerent si corect - cand?
Ce aveti ma cu gramatica mea ma,nu va convine nu răspundeti,bla,bla am pus o intrebare raspunzi si gata, ce atata drama, raspunsul este = niciodata, viitorul meu nu este aici, nici mai vreau sa aud de romana si de Romania dupa ce ajung acolo, nu eu am ales sa ma nasc in blestemata asta de tara
Nu e prima oara cand repet asta,niciodata, e greu de inteles, never, niemals, nunga, nu stiu alte limbi
anonim_4396 întreabă:
palimonica întreabă: