Descarca Malwarebytes Anti-Malware de aici http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.(spune ce a gasit aici) apoi:DESCARCA DrWeb Cureit DE AICI ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/launch.exe
Opreste antivirusul si inchide toate programele din calculator, inchide si conexiunea internet si apoi ruleaza programul apasand butonul Start in fereastra deschisa.Confirma lansarea apasand butonul OK si asteapta sa scaneze programele active din memorie si cele din startup. Daca programul se lanseaza in scanare direct opreste-l apoi fa-i update si apoi bifeaza optiunea complet scan si clik OK! Dupa scanare dai REMOVE OBJECTS! Spune-mi ce a gasit! vreau denumiri si apoi iti scriu ce sa faci si cu messul! Bafta!
In legatura cu messul fa asta :
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul! Gata ai scapat de belele! (vreau totusi rezultatele de la scanari ) Succes!
Fisierul poate fi ascuns sub o denumire/extensie acceptata de antivirusul tau.
Cea mai buna metoda ar fi reinstalarea windows-ului.
Succes!
Nelu a raspuns in legatura cu messu fa asta... ala e rasp corect dar nu mai cont tot el a primit funda mersi omu
Pai e clar ca e de la virus! De ce ai oprit anti-virusul ca sa il poti descarca? Mai ales ca stiai ca e infestat! Probabil trebuie sa reinstalezi Windows-ul, si apoi messengerul, si ar trebui sa mearga! Virusul se poate ascunde si anti-virusul s anul il detecteze. Funda?
Mi s-a intamplat si mie.Am facut un tutorial pentru cei care se afla in aceasta situatie.http://www.youtube.com/watch?v=Fu1_Y8BRDck