380 RON cel mai ieftin...si nu`s bune de nimic.am eu, si am luat totusi unul la 10 milioane...sa stricat de 3 ori pana acum si a costat o groaza sa-l fac.am crezut prima data ca l`am luat eu prost si am avut ghinion si vruiam altui de craciun dar.totusi auzisem si pe alti dar nu mi-a venit sa cred.nu puteam crede ca un tel asa dragut( imi place ca are touch, doar d asta) e asa fragil si praf
Eu am si sunt cu internet grratuit dar nu ori unde si minim e cam 10 mil cred eu l-am primit
Numai aberatii aici!
iphone gasesti la un pret mediu de min 12-13 milioane depide de model.
Oamenii visează de decenii la apelurile video. iPhone 4 transformă visul în realitate. Printr-o simplă atingere le poţi face cu mâna copiilor tăi, poţi trimite un zâmbet la celălalt capăt al Pământului sau îţi poţi privi cel mai bun prieten cum râde în timp ce îi povesteşti ultimele tale isprăvi - de la iPhone 4 la iPhone 4 prin Wi-Fi. Şi funcţionează imediat ce l-ai scos din cutie. Cu niciun alt telefon nu e atât de distractiv să ţii legătura.
iPhone 4 are două camere video: una în faţă, care se concentrează asupra ta. Şi una în spate, care se concentrează asupra restului lumii. FaceTime îţi permite să comuţi între ele oricând în timpul unui apel video. Tot ce trebuie să faci este să atingi uşor cu degetul un buton.
Ecranul Retina al iPhone 4 este cel mai clar, vibrant şi de înaltă rezoluţie ecran de telefon mobil care a existat vreodată, având de 4 ori mai mulţi pixeli decât modelele anterioare de iPhone. De fapt, densitatea pixelilor este atât de mare încât ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali. Ceea ce face ca textele şi imaginile să fie uluitor de clare.
iPhone 4 introduce o modalitate cu totul nouă de multitasking. Acum poţi rula aplicaţiile preferate de la terţi - şi comuta între ele instantaneu - fără să încetineşti performanţa aplicaţiei din prim-plan şi fără să consumi inutil bateria. 1 Această abordare mai inteligentă a multitaskingului este disponibilă numai cu iPhone 4.
Înregistrează-ţi propriul videoclip în format HD. Filmează imagini impresionante chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, graţie senzorului de iluminare de pe spatele telefonului şi a bliţului LED încorporat. Apoi editează-le şi creează-ţi propria mini-capodoperă direct pe iPhone 4 folosind noua aplicaţie iMovie - cu teme, titluri şi tranziţii create de Apple. Este disponibil în App Store.
Fă poze spectaculoase până la ultimul detaliu cu noua cameră de 5 megapixeli cu bliţ LED încorporat. Senzorul avansat de iluminare situat pe partea din spate permite capturarea de imagini grozave chiar şi cu lumină slabă. Iar noua cameră din faţă îţi este de mare ajutor la autoportrete.
Are 2 milioane de aplicatii pe care le poti descarca in iphone gratis cu INSTALLER! Il poti folosii si ca GPS fara a instala softuri si drivere sau sa-l modeze in vreun fel! A-s dorii sa ma contrazica cineva aici! (cel mai mare procesor de pe un telefon) sper ca ai inteles!
anonim_4396 întreabă: