anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea face in cazul de fata. Ca sa ii se suspende contul de facebook unei persoane? Sau stearga definitiv. Ideal ar fi sa-l stearga definitiv. Deoarece apar eu in unele poze desi nu as dori sa apar evident. SI cred ca nici voi daca ati fi in locul meu ati proceda la fel. M-am saturat de atatea mintzi copilaresti de 10 ani, sincer.Se pare ca habar nu au sa editeze personale din jur. Ce trebuie sa fac? Va rog sa ma ajutati! Va rog eu mult.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shnako a răspuns:

Ce adunatura de haifaiveristi.
Intra la el/ea pe profil, si in stanga, mai jos, ai Report/block this person. Da click, selecteaza Inappropriate Profile photo si apoi selecteaza Photo altered to attack me or my friend. Click pe continue si de acolo te descurci, ca nu ma risc sa dau report la un prieten degeaba laughing Oricum, in cateva zile, ii dispare profilul daca ii convingi pe cei de la FaceBook.

| Anonimuserr a răspuns:

Pai trebuia sa le editeze sa taie partea unde apar persoane. Era super simplu, reper simplu. Dar mentalitatea bolnava si de copil mic. Ce sa le faci? Era oare asa greu sa taie. Sa abereze si sa bata campii asta stie.

| Gentleman_2265 a răspuns:

Ce cauti in pozele alea daca nu ai vrut sa apari? Pozele sunt facute pentru a fi vazute, asa ca... daca nu te intelegi cu persoana respectiva, nu ai ce face! Altadata sa nu mai faci ceva fara cap!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu esti nebun? Apar pentru ca sunt intr-o sala de curs. Acum intelegi? Unde vrei sa stau oare pe tavan?