Https://www.dyson.co.uk/......t-overview memoreaza traseul dupa primul ciclu de curatenie apoi se descurca mai usor, se actualizeaza prin wifi, il pot controla prin smartphone, nu scapa nici un colt din casa. Dyson e cel mai bun fabricant de aspiratoare. pentru masina am tot dysonhttps://www.dyson.co.uk/......7-overview - e bine sa ai chestii scumpe mie imi plac asa stiu ca rezista multi ani si e calitate
Silentios nu e robotul dar face treaba buna, pun castile pe urechi sau ies la o plimbare depinde de chef, am de gand sa mai cumpar un robot similar dar astept sa iasa o varianta mai buna asa pot pune 2 in acelasi timp sa faca treaba mai repede
Nu există aspirator silențios, sunetul se propagă prin aer, motorul aspiratorului chiar dacă ar fi complet silențios tot s-ar auzi foarte tare aerul care trece prin el, pentru că te-ai prins, trece mult aer
Dyson V7.
Are doua trepte de viteza, si il folosesc pe cea mai mica, e suficient in majoritatea cazurilor.
Pe cea mare, face urat, si se si termina repede bateria.
Am un Phillips e de vârstă cu mine aproape. Deși are ceva ani, nu s-a stricat niciodată de asta nici nu l-am schimbat. Dar știe tot blocul când aspir eu.
Nu am gasit un aspirator silentios, dar s-ar putea ca robotul aspirator ala mic sa fie pe placul tau. Desi nu stiu cat de eficient e.
Am un Philips cu filtru hepa, foarte silentios de 1600W.Inainte aveam unul rowenta dar care facea galagie si aveam senzatia ca face mai mult praf decat aspira.