| Cristian2003 a întrebat:

Ce ati alege daca ati putea primi:o camera video Full HD 4K SONY FDR-AX100E ce costa 10000 de lei sau o consola playstation 4 ce costa 2000 de lei?

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

In mod cert camera video, chiar daca ar fi si un model la 1000 de lei, personal nu atras de jocuri...

| RainmakerX a răspuns:

Camera. Consola nu o poti lua cu tine ca sa imortalizezi clipe inedite din viata ta.
Acum ca am crescut nu ma mai joc oricum prea mult timp, deci consola ar fi o oarecare "risipa" pentru mine.
Camera este optiunea mea.Este mai utila si se potriveste mai bine cu stilul meu de a fi.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Camera, doar pentru valoarea ei, o poti vinde usor, iti iei si ps4 si iti mai raman bani de altceva

| Sociopat a răspuns:

Consola.

100 de milioane pentru o camera e ridicol. Mai ales daca esti amator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Camera.

| SonicAndrei a răspuns:

Eu aș alege camera Sony fără să stau pe gânduri. Coincidența face că chiar acea cameră doresc să o iau pe viitor, din păcate nu mi-o permit acum. Dar prețurile sunt mai mici decât cele menționate de tine.
Mi-ar plăcea și PS4, dar ce să fac cu el fără jocuri (care costă sute de lei unul)?

| Marcu_Alexandru_1995 a răspuns:

Mai bine iti iei un ps vita si iti mai cumperi si jocuri tari la el si te duce mai ieftin decat amandoua!