Samsungu este mai bun
A avut un prieten Nokia 5230 si se strica repede camera dezamaageste...
Si mai are varamiu galaxy i5500 merge f bine nu-i face prrobleme camera super
Te sfatuiesc sa-ti cumperi Galaxy I5500!
Va dati cu parerea fara sa stiti despre ce vorbiti.Nokia este mai bun din mai multe puncte de vedere, dar daca vrei touch ia-ti Nokia 5800.Se aude si mai bine ca Samsung, este s mai rezistent etc.
Sa sti ca bateria la Samsung se strica repede, pecand la Nokia tine mult.
Cei care nu stiu despre ce vorbesc sa nu-si mai dea cu parerea, dati si voi raspunsuri pentru puncte...inloc sa ajutati omul mai rau ii faceti rau.
@h3adShoT sa stii ca prietenul ala al tau si-o fi spart camera, am avut ambele telefoane si Nokia a fost mult mai bun.
Bafta si Craciun fericit!
In primul rand, Samsung nu este o forma buna :|
mai plagiaza si LG-ul
As spune Nokia, dar daca vrei sa iti schimb parerea eu am LG GM360 camera 5 mg si blits, este perfect! http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-lg-gm360_viewty_snap-2881
Am Samsung`ul de aproape o luna... l-am luat la prelungirea abonamentului la Vodafone si sincer mi-a cam dat batai de cap cu netul(mi-a incarcat factura cu 40 de euro). Aplicatii sunt cu gramada singura problema mi se pare ca unele aplicatii nu vrea sa mi le arate market place-ul, deoarece in aplicatia dau exemplu Talking Tom imi apare ca a aparut Talking Rex iar cand ii dau click sa ma duca direct pe aplicatia din market place spune ca nu exista telefonul este dupa mine best buy si eu zic ca merita cel mai mult pentru:Android, GPS(Desi am probleme cu GPS-ul da sper sa fie din cauza unei aplicatii numite APNdroid, ca de pe atunci am avut probleme cu gps-ul), Wi-fi, 3G (internet connection)
Lavinia_Cristina_ întreabă: