Telefon: Portabil, foarte usor de folosit.
Calculator: Stochezi mai mult, cauti mai rapid, poate fi folosit in mai multe domenii.
Paii. telefon. Pentru ca. il poti lua cu tine unde vrei... ppti sa faci poze. sa asculti muzica... sau laptop. dar calculator nup.
Imi trebuie un eseu argumentativ, cu ce as alege intre telefon si calculator. Am nevoie de argumente, opinie, concluzie.
Pentru eseuri ai nevoie de calculator, laptop iti recomand e mai bine ca poti sa-l duci unde vrei
Prefer un calculator bun, de vorbit pot vorbi si de pe un telefon normal, nu de fite.
Telefon
Bun de socializare
Portabil
Aratos
Bun pentru multimedia(filme, muzica etc)
Nu sunt sigur ca am inteles, dar daca ai nevoie sa faci un text argumentativ despre tema asta, e simplu. La inceput scrii un paragraf despre telefoane si calculatoare in general, ca telefonul e mai util la apeluri..laptop-ul mai rapid la cautarea informatiilor, creearea documentelor etc. pe urma faci doua argumente unul pro telefoane unul pro calculatoare..si in final, la concluzie pui o concluzie tot in general. Nu trebuie sa fie ceva de genu: calculatoarele sunt mai bune decat telefoanele. In textul ala tu esti undeva la mijloc, nu sustii nici telefoanele nici calculatoarele (cat mi-am batut si eu capul cu ele in liceu).
Dar, daca vrei sa scrii un eseu sau ceva si intrebai ce ai alege pentru a scrie unul..raspunsul e clar calculatorul (sau laptop-ul) dupa caz . Sper ca te-am ajutat
Salut! Telefon= o jucarie de care te plictisesti repede!
Computerul= este mai util decat oricare telefon (programe, jocuri, filem, chat, messenger, mail, programare...etc.)!
CalledTrudix întreabă:
FumDeTigara întreabă: