Ceau, eu in locul tau as alege iPad. Bine poate o sa te iei de mine dar crede-ma si eu eram ca tine cand auzeam de Apple voiam sa ii sparg capu la ala de o zis dar nu e asa poate voua nu vi se pare bun dar testeazal macar adica nu 3 minute testeazal 2 zile si eu iti garantez ca nu o sa mai vrei Samsung sau Asus. Iti promit ca o sa iti placa. Eu am un Apple New Ipad 32 GB WIFI Black si pana acum absolut nici o problema. Are Retina nici o data in viata ta nu ai sa vezi lag la el. Nu se blocheaza nici-o-data. Si nu te gandii ca nu o sa ai flash player ca este in AppStore Photon flash player browser si are Flash si ii numa 4 euro. In fine eu voiam sa iau Galaxy tab 7.7 fiinda are procesor 1.4 Dual-core si Super Amoled Plus. Dar oricum ii mai clar pe Retina. Deci e alegerea ta dar eu te sfatuiesc spre bine nu fa vreo graseala. Apple as alege in locul tau
P.S (nu e pentru tine Rafael123 ce scriu acum) Ba FANDROIZILOR nu-mi dati replay ca nu imi pasa de comentariile voastre si nici nu le citesc.)
Multa bafta si alege iPad ca nu o sa regreti cu Samsung sau Asus o sa mai ai lag si erori...
Bafta. FUNDA?
Dupa parerea mea amandoua sunt cam la fel. Cu toate astea as alege Asus pentru ca e o firma mai buna decat Samsung cu privire la produsele din categoria IT si pe langa asta poate fi folosita si ca laptop spre deosebire de galaxy.