Eu as merge pe HTC one x, chiar daca este cel mai scum telefon de pe piata din ro.Este cel mai performant telefon.Sunt multe caracteristici...
One V este cel mai potivit si mai bun din alea de sus One V are cea mai frumoasa interfata din toate telefoanele cu android ma refer aici la toata in afara de cate HTC-uri
E incredibila iti zic mai tare ca orce alta intefata facuta vreodata!
HTC oane. DC? de asta. http://stirinoi-it.blogspot.ro/2014/02/htc-one-review.html
Nu e adevarat ce ziceti voi ca S Plus bate toate celelalte telefoane enumerate. Pe voi va uimit procesorul de 1.4 Ghz care de fapt e un procesor de 1 Ghz cu modificari care nu-s de incredere, deci acei 0. 4Ghz care va uimesc pe voi nu prea exista. hTC One V este cel mai bun dintre cele enumerate si cel mai recent lansat.
Eu as alege Allview p3 alldro. in telefoanele Samsung eu nu prea am incredere am avut toate telefoanele Samsung pe care le-ai enumerat, mi s-au stricat imediat. nu mergeau reparate. m-am dus cu garantia si mi-au zis cei de la vdf ca e stricat nu ai ce sa-i mai faci. gandeste-te si tu
De asta a ajuns no.1 pe piata smartphone-urilor?
eu as merge pe S plus.
Radu997 întreabă:
doarintrebatima întreabă: