| S0nofS4tana a întrebat:

Ce ati alege intre HTC one V, Samsung Galaxy S Plus, Samsung Galaxy Xcover si Allview P3 Alldro?

10 răspunsuri:
| djdani1 a răspuns:

Eu as merge pe HTC one x, chiar daca este cel mai scum telefon de pe piata din ro.Este cel mai performant telefon.Sunt multe caracteristici...

| JustClaudiu a răspuns:

S Plus le bate pe toate la performantehappy.

GALAXY S PLUS

| AliveOne a răspuns:

One V este cel mai potivit si mai bun din alea de sus One V are cea mai frumoasa interfata din toate telefoanele cu android ma refer aici la toata in afara de cate HTC-uri
E incredibila iti zic mai tare ca orce alta intefata facuta vreodata!

| Crysty123 a răspuns:

Galaxy xcover...Pt ca te va tine mai multwinking+ca are functii destul de bune

| s3by98 a răspuns:

Nu e adevarat ce ziceti voi ca S Plus bate toate celelalte telefoane enumerate. Pe voi va uimit procesorul de 1.4 Ghz care de fapt e un procesor de 1 Ghz cu modificari care nu-s de incredere, deci acei 0. 4Ghz care va uimesc pe voi nu prea exista. hTC One V este cel mai bun dintre cele enumerate si cel mai recent lansat.

| M3zzLyxD a răspuns:

Clar HTC one V

| diana15092000 a răspuns:

Eu as alege Allview p3 alldro. in telefoanele Samsung eu nu prea am incredere am avut toate telefoanele Samsung pe care le-ai enumerat, mi s-au stricat imediat. nu mergeau reparate. m-am dus cu garantia si mi-au zis cei de la vdf ca e stricat nu ai ce sa-i mai faci. gandeste-te si tu

| Cosmotel a răspuns (pentru diana15092000):

De asta a ajuns no.1 pe piata smartphone-urilor? laughing
eu as merge pe S plus.

| MarrianaAndrei a răspuns:

S Plus clar