| Razvan_7138 a întrebat:

Ce calculator mi-ati recomanda de 16 milioane pentru jocuri cat mai bun si sa mearga jocurile noi mersi mult

5 răspunsuri:
| noname_1435 a răspuns:

Calculatorul til alegi singur dar asigurate ca are coordonatele astea:
MINIME:
ram 2gb
video 1gb
procesor 4, 2ghz
Daca o sa ai toate astea te asigur ca toate jocurile o sa iti mearga! bafta frate!

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Laptop-urile sunt mai ieftine: laptop: Acer, Apple, HP, PakardBell, Fujitsu, Lenovo, Asus, Toshiba -> sunt cele mai bune!winking succes

funda?batting eyelashes

| LovعlyFeelings a răspuns:

Iti poti lua un laptop.ACER de 3GB RAM si 320HDD. [ Nu stiu exact modelul dar am sa ma uit cand ajung acasa :* ]. Dai funda? laughing

| matrixismyname a răspuns:

Depinde, de unde vrei sa-l cumperi? Vrei sa-l iei gata facut, bundle? Sau il iei pe parti si ti-l faci tu? Oricum, ceva la 2gb de ram, hard-ul undeva peste 250gb, si o placa video la peste 512mb, si procesor un dual core, peste 2. 5ghz/core.

| Shammal a răspuns:

Un laptop e mai scup decat un desktop cu aceleasi caracteristici, deci mai bine un desktop, eu ti-as recomanda sa ti-l configurezi tu, sa-l iei pe piese, cauta sa-ti iei placa video foarte buna, ram 4gb minim, procesor medium, placa de baza buna(de obicei ai si placa de sunet pe placa de baza) nu sunt f scumpe, hard cat de mic poti, carcasa tot asa aceptabila ca pret care sa-ti placa, si un dvd-writer mai ieftin, cam astea sunt, uite-te pe http://www.shopit.ro/componente-calculatoare, dar mai cauta si alte magazine si fa comparatii, dar sa le iei pe toate din acelasi loc :d si pune-i sa ti-l asambleze ei