Iti pot recomanda carti legate de dezvoltarea personala si de investitii insa nu am cunostinte in ceia ce priveste aplicatii jocuri.
Iti recomand sa incepi cu tata bogat, tata saraca de Robert kiyosaki, the richest man in babylone-George S. Cason, time management for entrepreneurs-kennedy, advance selling strategies-Brian Tracy, The E-myth contractor- Michael E Gerber, The E-myth manager- Michael E Gerber, The inteligent inventor- Benjamin Graham, One up wall street- Peter Lynch.
Caută lectiidesucces pe Instagram și întreaba-l și dacă te ajuta ceea ce face (bloguri, postări despre motivație și tot ce intra in categoria pasiune sau job) urmsreste-l
Eu nu îți mai spun fiindcă ți a spus Alin mai jos pe cele pe care le stiu
"sa citesc care ma ajuta sa învăț sa fac bani" - dacă ai ajuns aici să intrebi asta, soluția e să citești cursurile unei facultăți pe care ai de gând s-o termini
Salut!
Crearea aplicațiilor și jocurilor se învață cam greu dintr-o carte, mult mai ușor urmărești tutoriale pe YouTube.
Și e o mare diferență între joc și aplicație, workflow-ul e complet diferit.
Nu ne-ai spus platforma (Windows / Android ), limbajul de programare și nici ce IDE/Game Engine vrei sa folosești.
Intra la cursuri ai cateva online ca smart academy. dar ca sa ajungi sa faci bani din asta o sa dureze ceva ani