| consolewar18 a întrebat:

Ce consoal sa-mi iau ps3 slim sau xbox 360 slim?! Eu bat spre xbox(imi place controlleru si am auzit ca este comunitatea mai mare). Nu conteaza ca costa multiplayerul(poate sa coste oricat). Altii mi-au zis sa-mi iau ps3 ca are blu-ray...si altele. Nu stiu ce sa aleg(nu conteaza cat costa xbox-ul sau ps3-ul, vreau sa aleg bine)! Pls help me!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Raresq123 a răspuns:

Eu zic xbox 360 slim. are un prieten bun de al meu si e mult mai bun ca ps3 slim. Nu o sa regreti daca ti-l iei! Bafta!

7 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

X-box are grafica mai buna si are un controller super.
Bafta!

| Alyn4U a răspuns:

Ps3 man xbox e o porcarie in 2014 nu se mai scot jocuri pentru xbox doar ps3 si nu poti juca online alta porcarie! ps3 are si grafica mai buna mai multe jocuri! ps3 daca ai plasma se vede HD xbox nu ia-ti ps3 si o sa vezi cat de tare e god of war 3!

| cosminvalerian a răspuns:

De ce ps3 este mai bun decat xbox 360 :

1.PS3 are blu-ray ceea ce xobox-ul nu are.
2.In Xbox kinect te misti in reluare dar in PS3 te misti normal.
3.Controller mai comod la PS3, te obisnuiesti cu el in max. 7 zile.
4. Xbox-ul da RROD si PS3 nu.
5.La PS3 poti umbla pe internet fara sa platesti si poti descarca jocuri demo, dar pe Xbox trebuie sa platesti ca sa umbli pe internet si nu poti descarca demo-uri.
6. Odata ce incerci sa iti modezi Xbox-ul pierzi garantia, iei ban si nu poti sa te mai joci Multiplayer.
7.Pentru controllerul de la Xbox iti trebuie baterii straight face.
8. Xbox-ul mi se pare cam zgomotos.

| ITMonster a răspuns (pentru cosminvalerian):

Da. si eu o sa-mi iau un ps3 si tot din motivele astea il iau, dar nu stiu ce fel de ps3 sa-mi iau PS3 FAT(NORMAL) SAU PS3 SLIM? Imi poti spune?

| cosminvalerian a răspuns (pentru ITMonster):

Eu zic SLIM (dar nu e diferenta intre console, zic slim pentru ca e mai putin zgomotoasa, mai mic si mai subtire.

| Frenkenstein a răspuns:

SA VA SPUN AM XBOX 360 Elite Slim 250gb nu e scump dar sa va spun imi bag **** in el de ps3 stiti dc pentru ca are mari probleme cu racirea si iti poate da ylod la exbox e si la el problema rrod adica (red ring of death) dar daca iti iei elite slim nu ai problema cu asta la exbox se vede mult mai clar decat pe ps3 si spun asta ca am avut ps3 da mi-a dat ylod adica (yellow light of death) iti recomant xbuxu iatil si imi poti multumi pentru sfat multumesc

| consolewar18 explică:

Scuze pentru greseli m-am grabit xD

| Raresq123 a răspuns (pentru consolewar18):

Eu zic xbox 360 slim. are un prieten bun de al meu si e mult mai bun ca ps3 slim. Nu o sa regreti daca ti-l iei! Bafta!