| Crysty1996 a întrebat:

Ce credeti despre acest laptop http://www.cel.ro/......m-brown-l/ pot juca jocurile pe el si peste 2-3 ani ma refer toate jocurile stiu ca am mai pus intrebari si despre alte laptopuri dar acesta m-am hotarat sa il cumpar pentru jocuri si astept parerea voastra. Cel mai complex raspuns primeste funda!:D:D:D:D

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

De acord cu bogdan, dar nu in totalitate. Daca te-ai uita, cea mai mare parte a laptopurilor VAIO de peste 5000-6000 lei au aceasta placa video. La banii astia nu vei gasi mai bun. Dar daca vrei sa te joci linistit si in ceilalti ani, mai bine iti iei un desktop.

| Bogdanux a răspuns:

Laptopul e bun la pretul pe care il are, duce jocurile actuale, si peste 2-3 ani la fel, dar la detalii mai inferioare celor de acum (mi se pare normal). Dupa mine, nu cred ca e alta placa video mai buna in categoria asta de laptop-uri (pana in 3000 RON) pentru ca laptop-urile care au placi video mult mai performante sar lejer de 4000 de RON.

| Elyy_Yrysuta_1999 a răspuns:

Este destul de bun dar trebuie sa ai grija deoarece am o prietena care laptop de nici un an si deja i s-a stricat dar pentru a te juca jocuri este bun o sa iti tina in jur de 3-4 ani daca nu bagi virusii... in rest e perfect laptopul