Sunt un fan al jocului Hitman, pacat ca nu pot sa joc mai departe de 3, pentru ca nu imi permite pc-ul.
Mie 3 mi s-a parut un joc foarte bun, cu o varietate de arme, de optiuni si o istorie foarte buuna.
Tot ce nu mi-a placut este ca este cam scurt, l-am terminat cam in doua zile de jucat cu pauze, cu jucat altceva, etc, si mi s-a parut si cam usor cu dificultatea la maxim.
Adica primul hitman 1 (Codemane 47) mi-a sucit creierii la easy, cu 3-ul nu am avut probleme la nivelul maxim.
Eu zic ca e bun si ca merita sa-l incerci si sa-ti faci singur o parere
Este un joc frumos cu misiuni pline de actiune si suspans, cu o mai mare varietate de modalitati de a executa asasinatul si cu un arsenal largit de arme de foc si arme de lupta corp la corp. fundita pls
Contracts este cel mai dificil, si cel mai bine facut joc al celor de la eidos, din seria Hitman.
Salut. Mie sincer imi place foarte mult dar e cam greu. L-am terminat doar pe primele doua.
Mie mi-a plăcut.Am terminat primele 3 jocuri Hitman acum sunt la 4.Contracts are și misiuni și în Romania.Totuși ce nu mi-a plăcut este faptul ca e scurt.