Fii linistit! Daca este functional, orice calculator este bun!
Restul depinde doar de programele instalate si de... tine!
Depinde la ce il folosesti, ca idee de baza orice e bun. Nu conteaza ca e HP sau ce o fi, dai mai multi bani pe nume.
Ar trebui sa citesti asta, o sa te ajute.
http://www.e-piese.ro/forum/index.php?topic=200.0
Dupa parerea mea este destul de bun fata de altele...cred ca ar trebui sa il cumperi.
Cumva il iei la Romtelecom? Nu stiu, sunt laptopuri bune, insa sunt altele si mai bune.
Depinde la ce-l folosesti. Un laptop este mai slab decit un desktop. Dar e portabil, ceeace il face mai atractiv. In principiu, pentru navigare pe net, muzica, filme, e-mail si alte chestii marunte care nu cer resurse si putere, este ideal. Pentru procesare imagine, sau jocuri de ultima generatie, etc, nu poti folosi decit desktop.
IdeaPad S10e pare destul de scump. Eu pentru portabilitate si net, am studiat mai multe, care sa-mi ofere un raport cit mai acceptabil calitate-pret si pina la urma am ales LAPTOP ASUS EEE PC 900HA. Are si asta camera web si microfon incorporate, ceeace il face ideal pentru net. Si e mai ieftin. Sint si modele ceva mai bune, dar pentru un minim plus de performanta, sare prea mult pretul.