Parerea mea este mai intai sa iti iei cartela reincarcabila, in caz ca nu merge bine sa poti renunta.
Internetul prin modem de la vodafone sau de la oricare operator de telefonie mobila, e bun doar pentru email si messenger. Atat. Daca doar astea le folosesti, atunci e ok - daca folosesti si altceva, youtube - spre exemplu, nu e ok deloc.
Opteaza pentru abonament daca vorbesti mult la telefon, pentru ca e mai convenabil ca si cost.
Eu am modem vodafone si nu e bun deloc.Mai bine incearca cu alt operator si nu prin modem.Eu abia ast sa scap de el.
Ia-ti internet prin modem de la romtelecom deoarece mi se pare destul de bun si pretul nu e asa mare.Acum depinde de viteza pe care vrei sa o ai.Si iti recomand sa iti iei cartela reincarcabila. E mai bine asa.
Depinde de zona in care te afli eu am avit Vodafene, Orange si acum am un Zapp si crede-ma ca sunt tare multumit.Incearca si la o reprezentanta zapp?
Modemul de la vodafone! nu este bun! trebuie sa ai semnal! Daca stai la tara, este cam naspa! dar daca stai la oras! merge sa zicem! te pupiq:*!
AncaSiAtat. întreabă: